Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mladi znaju vrlo malo a najmanje znaju o svojim pravima...da su svjesni koju moc imaju davno bi se promijenilo stanje na bolje
Da smo u normalnoj državi ne bi nas ni zanimalo ko nam je vodi,otiđite i napravite istu anketu negdje u skandinaviji pa uporedite rezultate.Shvatit cete da smo i previse politicki pismeni jer nas upravo vi svaki dan bombardujete vijestima o trenutno najunosnijem poslu u bih,odnosno zanošenju jaja u krivinama....
Tacno tako. Ovde ne mozes ne biti politicki osvjesten kad i do djece u skolama koje ne interesuje politika dolaze sve politicke novosti.
@dingo: Ne, ne ... grijesis, mi smo politicki manipulirani, a ne informisani. To je velika razlika. Da nije tako, zasto bi onda normalni ljudi birali politiku koja ih pljacka?
Trenutno stanje u BiH mora imati svoje razloge. Vecinom smo lose skolovani i uz to nam populisti svjet i stanje objasnjavaju. A medije to bezkriticni kao megafoni prenose
Kod nas "politički pismene" osobe glasaju za trojku, a "politički nepismene" osobe za SDA. Ko je sad pismen, a ko nepismen?
Ja sam politički pismen te VSS, uvijek cu glasati za sda
Primjeti se da biraci trojke nisu politicki pismeni. Kad sa njima razgovaras vidis da samo Facebook prate i odatle svoje 'informacije' imaju. Sam kao znaju da SDA ne valja, a nemogu objasniti zbog cega. Samo cujes iste stvari, diplom Sebije i tako te gluposti
Politicka nepismenist mladih je veci udarac za drzavu od onoga koji bi Covic i Dodik mogli ikada zadati.
Politika i mediji su pod kontrolom globalista i lažu nas čim usta otvore.
Smo vise lud covjek moze u BiH da vjeruje politicarima !
niksic 3.0 truhloo trulooo
Politicari su nepismeni, a mladi odlaze u EU tako da ne znam sta su oni uopste istrazivali
a da pročitaš članak pa da ne lupaš gluposti ili ne daj Bože da analizu pročitaš, ti si prvi nepismen i medijski i politički.
Samo ne mojte uzimati informacije zdravo za gotovo sa medija koji su propagirali koronu, bez dopustanja iznosenja drugacijeg misljenja i nema problema. To su neobjektivni mediji, iznose placene clanke, nije im namjera informisanje gradjana o stvarnim desavanjima u svijetu ;)
Ne samo o koroni, o svim vijestima. Sami su krivi za visedecenijsku propagandu globalnih i regionalnih medija. Na vama je da li ce te se trgnuti i shvatiti kakvim sadrzajem se bespotrebno hranite i emotivno investirate u bajke.