Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidio kako otac udara mamu pa i on pozelio to isto.
A i ta majka je izabrala oca mu samo tako 😅🤪
Roditelje parmakom
Kako da niko od odraslih nije reagovao? Jesu li svi poceli glave okretati u stilu “ne tice me se”
Zasto bi te napao ako nasilniku oduzmes stap i razdvojis ih? Ne kazem da nasilnika treba tuci vec djecu razdvojiti i prijaviti odgovornoj osobi, u ovom slucaju ucitelji skijanja.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gdje su treneri bili?
kako se zove taj junak ?
nije mali vidio kajsa ocigledno, kako ga samo treba "isargijat" !!!
Uhvati pa namlati i njega i oca mu. Osim ako mu otac nije kakav grmalj. A mora da jest ,cim je dijete ovako agresivno na djevojcicama. Da li je agresivan prema djecacima ,trebalo bi ispitat.
Sramno! Radi se o Našem timu.
Napisite Ime i prezime djecaka i njegovih roditelja njih trajno treba udaljiti sa skijalista na nasoj dragoj Bjelasnici.Takodjer sankcionisati vlasnika kluba Nas tim odnosno gospodina direktora ZOI.To je vec sve javna tajna
to to daj ime djeteta da ga se pamti zbog djecije igre i gluposti koja se nakitila lazima svaka cast
Prvo taj mali nije za skijanja.Roditelji su mu sigurno novopeceni lovatori koji pogoduju direktoru ZOI preduzeca koji je ujedno i vlasnik kluba Nas tim.Neki su vec naveli cija je djevojcica pa bi bio red i navesti ime tog nasilnika i njegovih ne roditelja nego mecena.Ja mu neznam ime a da znam velikim slovima bih objavio i na bjelasnici zakacio na sbvaki stub.Sport je ako niste znali lemenita vjestina za plemenite ljude.Taj klub inace pravi probleme na Bjelasnici
Nasilnik je Rijad Smajlovic
Dat publicitet zbog toga syo se radi o djetetu Reufa Bajrovica. Obicna djecija tuca pretvorena u serijal Rambo 1, 2,3,4...
Znaci ako je njegovo onda udri a taj mali delikvent ciji je on kad vec pominjes cija je ona.
Problemi burzoazije na skijanju… Djeca obicnih roditelja prave slicure od gajbi za pive.
Zao mi je djevojcice, svi bleje sto svjedoka a niko da intervenise.vrsnjackog nasilja je bilo uvijek i bice ga, fazon je sto se vecina roditelja, nastavnika i ostalih boji, ako je roditelj nagao boje ga se umjesto da slozno nastupaju i stave ga na mjesto, tako im prolazi sve, jer smo uglavnom ona kolokvijalno nazvana zenska stvar.nek vam skacu po glavi.
Upišite dijete na neku borilačku vještinu i neka vrati istom mjerom. Samo tako se postiže disciplina i zarađuje respekt.
Oduvijek su se djeca tukla...a mami skocio pritisak pa dala u novine umjesto da rijesi to sa klubom.
Pa ti odgajaj djecu po knjigama kaze... Nema batina, nema galamit..
Nemam informacija da bih komentarisao navedeni dogadjaj. Postoje druge stvari. Medju djecom moze biti neprimjerena igra, konflikt u kojem aktivno ucestvuju dvije strane..i NASILJE. Nasilje je zasebna i prepoznatljiva kategorija. Mnoga djeca su izlozena nasilju nasilju ali to ne govore roditeljima. Lijek protiv nasilja je u onoj jacini kazne nakon koje nasilnik dvaput razmisli da li ce ponovo nasilnicki nastupiti.
O ovome treba govoriti, medijsku kampanju napraviti 0 tolerancije za vrsnjacko nasilje!!! A voditi racuna da djecak ima 9 godina i da bilo kakvo javno manipulisanje sa djetetom moze dovesti do tragicnih ishoda po djete.