Komentari (344)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja nju odavno ne pratim i ne uzimam za ozbiljno, tj. od trenutka kada je izjavila da su Bošnjaci na ovim prostorima nešto novo, neka novotarija !!!!!
Dvostruki aršini islamofobne naše stranke: Sloboda govora je kad se Ivana ismijava sa Reisom i vjerskim obredom muslimana. Tada to nije govor mržnje, niti dizanje tenzija. Zašto kritike i prozivke upućene Ivani od strane dijela građana zbog te izjave ne potpadaju pod spomenutu slobodu govora. U drugom slučaju to je hajka i govor mržnje.
@mrljo i ja isto. Pratio sam je jer mi je bila u pocetku simpa i izgledala kao objektivan alaniticar, medjutim, onda se pokazalo da je i ona stranacki igrac.
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
Nepoželjna je u Sarajevu i šire osim Forti i NS koji je brane, svašta bih pisao ali ne može od cenzure
Čka ko čka i to ti jeto,
Koliko samo nelogičnosti ima u ovoj Trojci, samo pametni i obrazovani mogu prepoznati.
Zna li iko ima li kakva dova za povećanje penzija!? Ja kad sam išao kod Turabija primjetio sam da sam manje struje trošio!
tivnaPrimi skaKoko
U ovu bi ušao ko izbjeglica u prazan stan
Smiju se indijanskim vračevima kada plešu ples kiše da bi je prizvali.
Mjesec bez kiše a Tačno 14 sati od ove objave e kako se lijepo spušta kiša Elhamdulillah. Ova i ovakvi o sebi se zabavili.
Pade kiša Ivanaaaaaaa !
Puno je bolesnika sa takvom vrstom bolesti za koju nema lijeka"
Dova ili ne kraj nas prolazi sve kao sala, sala je nekoj Ivani dova za kisu, Sala je kad povratnika u Zvorniku pretuce policajac, Sala je sto u Rabljanima kod Neuma pecate dzamiju i osuđuju ljude samo sto su trn u oku i sto su Bosnjaci. Sala je sto je izdvojeno 2 miliona maraka za Televiziju tzv HB. Sala je sto pozivaju Efendiju u kozluku na informativne razgovore. Nama je Bosnjacima sve sala jel smo mi dopustili da nam se svak šali i sa vjerom i identitetom.
ja napisah normalno nesto ali klix kaze ne moze da se objavi, zar sloboda govora nije omogucena ili samo ovim jeste sto vrijedjaju muslimane
Ova zena nikad u zivotu nista nije slagala. Sve sto je izjavila pogodila je u centar. Zato ovolike bijesne reakcije onih koji ne mogu podnijet istinu. Zena vam je lijepo rekla da molitva nista nece pomoc, kao sto i nije, kisu su najavili znanstvenici, a ne hodze ili popovi. Sto se reis nije molio prije 20 dana. Pa nije, jer je znao da nece bit kise, gledao prognozu. Takodjer vam je Ivana rekla da ste nastali od Srba.
Nije to rekla, niti je to mislila sto si napisao, vrlo precizno je iznijela svoje misljenje. Boga svi molimo i za zdravlje, za prestanak necega loseg, itd. Nekada je bolje presutiti nego pokazati svoj IQ.
normalno da je smijesno. I to 2 dana pije nego sto je kisa najavljena. Koja smijurija
To sto je najavljena od nekog smrtnika (kao sto si i ti), moguce i sa manje zgamo ne znaci da ce se zaista i dogoditi!! Do sad su hiljadu puta pogrijesili, i sa temperaturom i sa kisom i sa snijegom itd ali slijepima je dzaba crtati!
dr Olja
ova žena se svojim glupostima od izjava zakopala, niko je više ne "uzbija"