Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koja je ovo manipulatorka i supljatorka
Je li ovo nezavisna analiticarka koju Nasa Stranka (Trojka) pokusa progurat za dogradonacelnicu … pa je javnost toliko kritikovala jer je gradjani nece da su morali povuc tu pricu …
Spajanje Općih i Lokalnih izbora 2026 godine bi bila najbolja odluka Schmidta ili naših političara. Uštedilo bi se 12 miliona KM, a pozicija i opozicija ne bi mogli svoje greške podvaljivati suprotnoj strani!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Ne mogu da skontam da li je ona fakat glupa ili nas pravi glupim?!
Spajanje Općih i Lokalnih izbora 2026 godine bi bila najbolja odluka Schmidta ili naših političara. Uštedilo bi se 12 miliona KM, a pozicija i opozicija ne bi mogli svoje greške podvaljivati suprotnoj strani!
Ona je poznati ljubitelj NDH.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ja kakva je ovo dilajla i budaletina braco mila. Pa ko normalan nju moze nazvati ozbiljnim politickim analiticarem, upravo nas je pokusala ubijediti da je Trojka promijenila Covica ???? Valjda kad je svima jasno da nisu promijenili Dodika, da bar prevare narod s Covicem. Ova bijednica sluzi samo za umrtvljivanje Bosnjaka i njihovih senzora za opasnost koja nam visi nad glavom, a placa je Trojka i radi u njihovom interesu.
Ko je ova mahalusa uopce ?!? Ko joj je dao zvanje analiticarke jel to i ona kupila DIF?!? Njij treba uvesti cenzuru u medijima nek
Pušmipuli analitičarko i hdz
Sve sto kaze samo obrnite naopako
Vladu sa uzpom I zlocincem Covicem niko ne sali osim fasista I her Schmidta
Poslje ovog mandata, hladjenje vam je barem 20 godina. A nece ni SDA nazad na tron.
Ko Jo’s sjedi pored zlocinca Covica
Vidi ove koze, iz kojeg grma ona iskoči?
Hahaha...Ako iko zna,onda je to ova tarača...
Pravi ljudi na pravim pozicija za sto bolje i efikasnije obmanjivanje naroda, a kradju i korupciju da i ne govorim… Pravu vladu sa pravim osudjenim ljudima, kriminalcima jednok rjecju…
Haha ko ga je pobjegla iz Harry Pottera
legenda kaze - i corava koka zrno pogodi. To je ta Ivana Maric, manipulatorka koju je Nasa stranka uhljebila. Gadi mi se.
😃😃😃😃😃😃😃
je li se udala ova, misli li rađati? Ili je lgbt
Misli rađati sa pet banki.
Nije konstruktivnost već borba za opstanak. Dragon se pametno bori