Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Litar goriva 2.41, litar ulja 3, kila piletine 10 km, struja ode u tacku. To su problemi svih nas a ko hoce da ratuje nek ide u Siriju tamo je Call of duty online 24/7!!!
Mi smo i onda bili “pametni” pa umalo blitzkrieg + etnicko ciscenje i raseljavanje pa tamo imas sad umjesto 40%tog stanovnista sad 90%, sto znaci da je namjera iako usporena uspjela. Pokusace se to ponovo reaktivirati - ceka se dobar momenat. A nasa politicka “elita” pogoduje direktno tome. Zao mi je sto taj nas bosnjack korpus treba najvise da radi i bude posten ali jock.
Ev pitanje z dislajkove zašto? Zar nije istina da je sve poskupilo?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Gdje si Ivanicu kucko stara, nema ti nigdje
Abdulah22 treba te majmune prijaviti za lažno sijanje straha
Popusise Bakor i Dodok izbore
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko priželjkuje rat - u kući mu bio, a ko infantilno misli da ga 100% neće biti je infantilna budala. Treba se maksimalno spremiti za rat, a njegovati i forsirati mir do zadnje mogućnosti. I pred prošli rat je bila velika većina koja je mislila da ga može izbjeći i da nisu dio masovnog ludila - pa ih je ratna mašinerija žive usisala i poderala ko beba zvečku.
Kad skupina budala ispali prvi rafal i ubije odredjeni broj pripadnika drugog naroda,slijedi odmazda i tako sve krece...mozes ti govoriti ja nisam za to,rat vam bio u kuci i sl,ali odmah si etnicki etiketiran i mozes se ili braniti ili biti ubijen...Naravno najbolje je otici iz ove propasti i biti patriota preko interneta,a svom dijetu osigurati buducnost bez straha...
Čuj gradjani RS-a. Pa svi mi plaćamo cijenu već 30 godina, i ne samo zbog njega, a plaćaćemo još sve dok se ne opametimo.
RAT CE ZAPOCETI KRIMINALCI SRBIJANCI, KAO STO SU I ONAJ PROSLI!
Sta je s gorivom,plinom,strujom,mesom? j3bo vas dodik!
predstava i samo budale nasjedaju na dodikove izjave,
90% bošnjaka su znači budale
Mi trebamo sa havanima biti na sve spremni. A svoje lopove treba rjesavati.
Nisam bas siguran doktori, komisije iz RS ce dolaziti u Federaciju da rade kao i do sada. Uzmace nama posao....
Ne razumijem svoje sugradjane pravoslavce da biraju takvog covjeka koji samo psuje,vrijedja,omalozava,nepostuje nikog,nekulturan,koji nema nikakve ljudskosti niti pravoslavlja osim imena.Ode on za Rusiju a mi opet ostajemo tu gdje smo u belaju koji nam je on napravio.
Svi doktori govore: cjepite se! Dodo kaže: odcjepimo se! Ko koga jebe znal se šta 🧐
Mi ih DOBRO PLAĆAMO, da nas DOBRO ZAJEBAVAJU !!!
RATA CE BITI INACE DODICI MILOKRAD, GORICA, IGOR I KUMOVI, SVI IDU U CUZU JER SU KRIMOSI! ETO ONA ZARADILA AGAPE? DODIK JE PRIJE RATA BIO BIJEDNIK, LAZ JE DA JE IMAO FABRIKE. NIJE ON IMAO NISTA, OBICNI SVERCER SA PIJACE!
BEZ OBZIRA STA OVI VASILJEVICEVI KOS PIONIRI GOVORILI, RAT JE VEOMA BLIZU, DODIK ILI DA BIDEM PRECIZNIJI VUCIC TREBA DA URADI JOS PAR POTEZA, DA SE TUZILASTVO BIH NAPRAVI BLESAVO I NISTA NE RADI PROTIV POSRBICKIH I POHRVATICKIH KRIMINALACA I BUDUCIH ZLOCINACA I TO JE TO, NEMA POVRATKA, SVE JE ONDA AUTOMATIKA I HTJELI ILI NE, RAT NASTAJE I IDE SVOJIM TOKOM! A VI SVIRAJTE KUUUURCU I LAZITE NAROD KAO STO JE I ALIJA, TO NECE PUNO PROMIJENITI, KAO STO NIJE I 90-tih!
PAMETNI BOSNJO SE VEC PRIPREMIO ZA RAT, A NEMOJTE NI SEKUNDE SUMNJATI DA GA POSRBICA NECE IZAZVATI I DA NECE IZAZVATI RAT! POSLIJE TOGA CE DA REGIJA GORI!
BOSNJO, PRIPREMAJ SE ZA RAT, NJEGA NE SAMO DA CE BITI U BOSNI, BITI CE GA U REGIJI TAKODJER I ORBAN CE DA KRENE CERUPATI VOJVODINU I SLAVONIJU. PRAVI SE PRIJATELJ SRBIMA I HRVATIMA, SVI ZNAMO DA CEKA SAMO POVOLJAN TRENUTAK DA CAPI KOMADE SRBIJE I HRVATSKE. ISKRENO, VELIKI KOMADI SRBIJE I HRVATSKE JESU UGARSKI. PA TURCIN JE DRPIO BEOGRAD OD UGARA I NASELIO SVOJE VJERNE PSE SRBE. U BEOGRADU NIJE BILO PRIJE TOGA SRBA.
Tačno se u zraku osjeti belaj.
A bili salko bio premijer kad bi se opet zaratilo
Vidi vidi sto su se ,,vasiljevicevi odlikasi,, navikli jos samo da se tekstovi cikaske patrijarsije oglase