Komentari (382)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pogoršaj više. Da vam je bemo mater za sva vremena.
@drinsky1 dveiljade i osnaestu vi nećete doćekat... Slede vam krivične , apsane , sankcije , ....bankrot iii....
@drinsky1 Sta cekate do 2018,da produzite do 2020?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
ivanić je vjerovatno jedini predsjednik na svijetu koji ne priznaje ustav kojim je ta ista država utemeljena, ali mu zato sigurno nije problem da prizna i primi predsjedničku platu od par milja. kakav debeli ološ.
@as83 Učio od vašeg ljubimca Stipe Mesića!
@BuggsBunny al fakat liči. @BobaBG70 mesić je bar imao muda da razvali jugoslaviju i nakon toga postane predsjednik hrvatske. šta ova debela mješina radi vjerovatno ni njemu nije jasno, bitno mu je samo da izigrava velikog srbina i prima platu.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Mnogo ce trebati razuma da se ne naje*emo majke takvima kao tebi
VLAHADURIJA KMEEEE KMEEEEE KMEEEEE
....pa, krmčino glupa.....što čačkate mečku, pogoršate sami situaciju, i sad ti problem oko bezbjednosti.....samo budala to ne vidi.....
Vukli ste vuka za uši previše - sada će se neko kajati! Kriminlci najmanje. Sada tek dolazi doba kriminalaca, u RS pogotovu. Moći će se predstaviti kao branitelji srbstva, ma šta to značilo!
Ovaj rundo je opasan!
e ako si ti frljo glas razuma tesko nama
Marš mamu ti četničku retardiranu j...em
Ako vec pricamo o razumu Ivanicu onda bi bilo razumljivo da nakon ovih rijeci sto si izrekao kao clan predsjednistva BiH das neopozivu ostavku jer si prekrsio jedan od clanova Daytona za koji se izrice kazna od 6 mj do 5 god.Paradoksalno je da obavljas duznost koja je Daytonom napravljena a da isti ne postujes i da dizes tenzije umjesto da ih stisavas. Ovo sve vodi ka jednom hitnom sastanku EU i USA koji ce sigurno napraviti BiH regije i ukinuti sve nacionaliste i oba entiteta.
Ove prijetnje treba priloziti nizu akta nastavka Cetnicke politicke agresije na BiH. Ivanic nije nista durgaciji od Dodika i Karadzica, sve su to isti bolesnici Ova vrsta prijetenje i sugestija o drzavnosti RSa su direktna krsenja dejtona a jos bitnije, to su dokazi da Srpski narod eva za vise od 20 godina nije bio u mogiucnosti da se bar distancira od te veliko srpske politike sto signalizira potrebu da se sankcionisu pocevsi od oduzimanja nagrada za pocinjeni genocid odnosno ukidanju RSa
Pas koji laje ne ujeda
Ovaj Ivanic lici na Truta medu pcelama samo uzima a nista neradi i niko od njega nema koristi...
mrs u pm
Javlja se iz Kotor Varosi. Varos... VAROS... To je ono sto imate po RS, samo obicne selendre i vukojebine. I vi ste se uzdigli ko neka nebeska sila. Treba vas vec jednom za sva vremena spustit na zemlju ili ako necete tako onda ispod zemlje, govnari jedni.
Pisam ti se na izjave, prestani onda primati platu iz BiH budzeta, krme jedno djikansko i licemjerno......ajde sada koji reply od djikana iz djikanistana....
Odhebi mamlaze...