Komentari (325)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NIkad nisam vidio da se nevin ovoliko brani!
Nevini su ko francuske sobarice.
"Srpskom narodu nisu opasnost bošnjački, ni turski, ni albanski narod. Srpskom narodu su opasnost oni sami, odnosno njihove političke i intelektualne vođe... Mi govorimo istinu, a istina nikom nije opasnost."
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
A gdje je covic veliki srpski vojvoda
Propao si Ivaniću ko penzioner kroz ponjavu. Ovaj put tebi i Milokrafu ništa nije uspjelo sem galame. Trampova administracija je dobila mnogo materijala koji će ih odrediti prema lošim momcima. Uostalom koga imate kod lika koga ste jedva dočekali ??? Pretekli vas Albanci I Bošnjaci, a vi šaljete blentavog Tomu da vas vadi. A tek kakvu je šamarčinu u pismu dobio vaš drug i brat Čović! Više ga ni Crkva neće!
Kome ces ti da naradjujes , ti ....
UDATA ZENA SA PREKO DVESTO LAZNIH FACEBOOK PROFILA http://www.vestiointernetupoznavanju.com/2016/03/udata-zena-sa-preko-dvesto-laznih.html
Ti i Covic ste sami sebe matirali i pokazali koilko ste maleni i nedorasli nasem Bakiru.
idemo na Pale da pravimo belaje!
Ja bi ih kad se završi ova revizija a i prije njega poslao fino u Srbiju jer ako si protiv BiH što si onda na državnoj sisi iste. Otkud tebi pravo, Ivaniću,da konstantno radiš protiv BiH i ližeš guzicu Srbima a vamo kradeš i primaš platu. Odluči se više, čovječe, ne peglaj i sebe i nas.Ili Bosna Ili Srbija.
Ivanicu, pusti gov.a , naredice njima Hag da su popusili.
fakat isti krmak. sav nekakav mastan. kad bi se rukovao, nebi mogao ruku oprat hevftu
Ma ivanicu nista ti vise ne mozes narediti.Bolje koristi vrijeme sa se branis na sudu za protu ustavno djelovanje.Izgleda Bake zabio het trik u gostima.
pravo ono krme kmeciiii...jebem li vam majku poganu niste ovoliko kmecali u septembru
....ne može sakibu mandat isteć, jer je izabran na 200 godina...
Srbi mekinjaši kmeče all over the Klix.
Razmisljanje jednog obicnog srpskog vola: Radoje Domanovic http://knjige.pravac.com/clanci/razmisljanje-jednog-obicnog-srpskog-vola-radoje-domanovic-13449/
Razmisljanje jednog obicnog srpskog vola: Radoje Domanovic http://knjige.pravac.com/clanci/razmisljanje-jednog-obicnog-srpskog-vola-radoje-domanovic-13449/
Pa sta bi..jesi li razmislio