Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
De jenu tibrinu zgradu i kraj nje hubijarov kiosk od 250 000 km postavite ovdje Jedan kruzni i 2 semafora nakon 10 metara s asfaltom izpresjecanim s 4 trake ulazne i izlazne teake ko na Ilidzi. I jene hifinu benzinsku u cosku i poslovne prostore da se kirija more ubirat. U potpisu:Sda arhitekt s sda nacelnicima
yebo ba zelene povrsine...taman sam se preko stranke i rata...docepo asfalta necijeg stana posla u ministarstvu i posteno kupljene diplome...ziviJo asfalt dole parkovi i rock muzika...
Ja npr. Ovu sliku i naslov posmatram drugačije. Crveni paradajz gledam kao SDP. Oni pokušavaju da zasade da bi ubrali na izborima politikom koja baš i ne pije vode, a bez vode nema života pa tako neće biti ni paradajza.
Fino piše U RATU, tako nam više nije. Grad se i poslije ovoliko godina i dalje oporavlja. I trebamo mu dopustiti da živne i dođe sebi kad već neko želi da radi na tome!
Naravno da neće rasti iz betona. Zna se gdje će. Zahvalimo se Bogu dragom pa nam više ne puca, pa nam paradajz ne niče u Centru grada!!
Paradajz ne treba ni da raste pored glavne ceste i direktnog zagađivača.. tako da, lp
Samo razmisljajmo svojom glavom i pogledajmo procente trenutnog i planiranog regulacionog plana protiv kojeg se dizu stranacke skupine, sve bi nam bilo jasno... Novim RP je planirano mnogooo viseeee zelene povrsine!
Hastahana je simbol nase opcine, tako da svaka cast nacelniku na angazovanosti i upornosti.
Recimo zelenilu daa, a betonu koji je trenutno nee.
Obzirom da ce se dobiti podzemna garaza, urediti nadzemna povrsina onako kako dolikuje jednom parku svakako sam za projekat opcine.
Park kakav je sada jedino ima posjetioca tokom zime kada se uredi. Svakako da sam za preuredjenje i nadam se najboljem rjesenju.
U parku Hastahana ce biti zelenila, uredjeno za posjetioce za razliku od sadasnjeg stanja.
Jedva cekam uredjenje i novi izgled parka Hastahane u samom centru Sarajeva.
1. ZA rjesavanje saobracaja u mirovanju 2.ZA vise zelene povrsine i 3.ZA manje betona, podrska za novu, bolju i uredjeniju Hastahanu
Samo za 89% zelene povrsine!
Ma raste paradajiz u kanti
Sa podzemnom garazom ce se rijesiti problem parkiranih automobila kojima nije mjesto u parku,ideja koju svakako treba podrzati kako bi se ovaj prostor doveo u bolje stanje i samim tim i povecala zelena povrsina.