Komentari (154)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka im je svima kabul hadzdz, a za onekoji nisu u prilici a voljeli bi da odu molim Boga da im se zelja ispuni u skorijoj buducnosti.
@MoralnoFleksibiilan ti si toliko zaostao da si za Ginisovog rekorda....
Ne znam zasto "kjafiri" ne smiju u Meku, a bogami ni u Medinu? Ako je religija religija, to je kao politicka stranka, moras biti otvoren za sve. Sve dok je saudijski kralj gospodar 9 harema nema tu dobra
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
NEK JE HAIRLI
ja lično ne vidim nikakav smisao trčkaranja oko kamena. u boga su najvažnija dobra djela
Odakle lova
Iz Bosne i Hercegovine na hadž će ove godine otputovati 1.800 hodočasnika Ove godine je politicka kampanja u nasim krajevima pocela dosta rano.
Bole otic u Zrche pag , papaya , aquarius i noa klub kurvi jarane ko salate sise i dupeta sama
Sto vise hadjija manje kriminala..!
1800 članova SDA
1800 bezposlenika
Kako je krenulo za par godina trgovine i kuce nece trebati zakljucavati,bice hadjija ko bosanski fakultetlija.Vala postenje do neba,a niko ne placa rtc taksu..
1800 hodocasnika * oko 4000 KM lova je to
7900 KM je hadzdz ove godine, jel ti krivo debilane? :)))))
@dervo.finci Ko plaća ?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sve je to goli turizam
Ajmo svi na hadž! https://www.youtube.com/watch?v=qzem7myNcCY
kako smo mi mogli organizovati ovako dobar biznis s našom visočkom piramidom.
Koliko košta taj all inclusive?
@3iksa oko 10 000 eur po glavi, sa kurbanom.
@DryFisting sad nađoh, 4000 ojra. Pa i nije puno...
Budala i krivih drva nikada nece nestati. Bolje da su bacili pare u medjugorje, barem bi ostale u drzavi. Ja idem na hodocasce u Zrce ove godine ako bog da insalah.
MasAllah