Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba naredbom regulirati ne možeš lijepo i kulturno zamoliti neodgovoran narod ujutro više penzionera a poslije podne omladine u tramvaju ne može ući narod koji mora ići na posao komad hljeba da zaradi
Nije da opravdavam što se penzioneri voze kad je gužva, uvijek su to radili, ali zašto Gras onda ne poveća broj vozila u ovom periodu?! Sve uvijek naopako, kada je najmanja gužva tada ide prazan tramvaj jedan za drugim.
Prvi dan je bilo idealno, ko u taksiju, niko ti ne puše, niko te ne krade, ti fino sjediš, ostali sjede. Već sutradan pun tramvaj, sjedi se na svakom mjestu, masa ljudi koja stoji, sve kao prije, katastrofa. Kad GRAS već ima toliko radnika koji ničemu ne služe a primaju platu, neka fino stanu na svaki ulaz i kontrolišu.
Voziti cu se kada hocu jer imam kupon 🤨
pa penzije se baš nadignu ujutro,ko da im život traje do 12
Ovo sa tramvajima prvi i drugi dan je bas ok bilo.. 1 vrata ulaz, raja se pridrzava sve u svemu solidno.. Cak i tramvaji cisti, sto je bilo tesko pomisliti.. Sta vise i revizor kod vozaca uljudan, sto je bilo nemoguce prije doziviti.. A ev gledam sinoc na hayat prilog klosar u trenerci stoji na kraju tramvaja, ni maske nista, drzi se za rukohvat.. Nije ovo za nas narod nista..
Najbolje ga nikako koristit
Hajd ti Migrantima to kazi...... samo nesto promrmljaju pas im mater
Dezinfekciono sredstvo- 1 pakovanje bakticida i dva kanistera vode 🤣🤣🤣
Najjače kad prskaju raju nasuli u onaj ajax dezinfekciju