Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad ovdje više zajedničkog života, ne priznaje BiH, al zato 85% istočnog Sarajeva sigurno jede hljeb od velike srbije ;)
@R3HAB sve stoji (osim vrijeđanja), ali kad pogledaš ono RBiH onda skontaš u čemu je problem, ovo je zakon iz novembra a dejton iz decembra. Današnja BiH nema usvojen zakon o državnim praznicima na žalost tako da tu nemožemo ništa reć. sve ovo je problem vlasti koja je bila svih ovih godina što nije pokušala da nađe zajednički jezik nisakim nego su uvjek igrali jedni protiv drugih. Nema potrebe za vrjeđanjem drugih.
Institucije su institucije. Nema “zajdnicke”. BiH je jedna drzava, a ne unija sastavljena od vise drzava koje za potrebe unije formiraju zajednicke institucije.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ne razumijem sta je sporno u 25. novembru, dan kad je formirana republika BiH u tadasnjoj Jugoslaviji, dan kad se obiljezava pobjeda nad fasistickim okuptorom? Razumijem da ne podrzavate Dan nezavisnosti, al cemu nepriznavanje 25. novembra?
Nemamo mi u BiH ništa zajedničko osim plata. Predlažem da svako od svog naroda koje predstavljaju primaju plate, a za svaki nedogovor bude neplaćena sjednica. Ali oko finansija sve se dogovori samo im to nedirajte. Jakih predstavnika majko mila
Haj se odrekni plate te iste države i ostalih naknada koje primaš
Halo Zagore ja bolesnik sto sam opsovao..a to sto ona i slicni njoj drze i u fizickom i mentalnom zatvoru svojom politikom 3 miliona ljudi, oni nisu bolesnici? Vodi je kuci ako ti je dobra degeneriku retardirani
Svasta, to i konobarice danas imaju kabinete...cudna vremena dosla.
Pogazila si zakletvu odmah joj uskratiti isplatu enormne plate.Čuj negira državu u kojo dere ogromnu platu to treba odmah kazit.
Evo produzene ruke fasistickog govora Dodika Ovo su nacionalisti i zlocinci koji se dokazuju iz dana u dan
Tako je Zeljko, kad su toliko dvolicni i jadni da predsjedniku Amerike konobarica odbija cestitku. J***te ih i ne vadite.
Trans negator genocida i remetilački faktor
Zato kolona niz Vraca svako jutro ovih sto ne priznaju. Ja bi bar obraza imao i ne bi dosao ni pod koju cijenu da toliko mrzim. A i gori smu mi nasi poslodavci sto ih zaposljavaju
Dan kada BiH postane drzava u pravom smislu te rijeci, normalna, funkcionalna, sa nacionalnim identitetom BOSANAC I HERCEGOVAC, sa HIMNOM, sa ujednaxenim pravima svakog stanovnika na svakom djelicu teritorije... e taj dan ce biti dan drzavnosti. Do tada i jedni i drugi i treci... svi palamudite, tjerate po svojim zabludama.
... Realno, sanse za to su male. Mozda ova kud i kamo nova vlast nesto promijeni. Mislim da je to definitivno zadnji voz za neke vece promjene. Promjene iznutra. Dalje, strancima se ne smije nikako vkerovati a ni ugadjati po svaku cijenu. BiH kakva god da je ne moze u EU kao bosnjacka ili srpska ili hrvatska vec jedino kao zajednicka, mada ni tako nije pozeljna zbog MUSLIMANA. Cijepanje bi mozda bilo neko rjesenje ali zapad to ne dopusta...
A dok je konobarica radila za drzavni praznik, tad je bilo u redu..
željo
ŠTA JE MIŠEVI PLJUJETE NA BOSNU A 2/3 LUKAVICE RADI NA POTEZU DOBRINJA-VIJEĆNICA VELIKOSRBI VELIKAKITAMOJA
Bože koja smrdusa pa sto zivi u bosni nek ide vucicu nek mu laje
Nažalost 25.11 dan državnosti BiH,je ustanovljen OD KPJ,sa učešćem muslimana,Hrvata i Srba,ali današnji UZPovci,i genocidasi ili ti,Hrvati i Srbi to ne priznaju.Koji idiotizam.