Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dolazi narod tobe i od ovog sihirbaza Dinokia okreće ledja.
... biće ih još uskoro
Pa zar vi u NiPu niste protiv stranačke anarhije? Rekli ste da svako ima pravo na svoje mišljenje...
ljiga ljigava
Hoću da nam Schmit vrati SDA,ali pravu ,bez ovih što su je oteli ,bez bakura,sebije, kapidzica,Zahiragica,devica,sarajlica,genjca,osmanovica,mehmedovica,
Ovaj nezna gdje bi i skim bi , druge je kritikovao za zloupotrebe a i on mutan ko Vardar !
Glasao patriotski a ne lihvarski.Vas ocekuje osipanje politicke fukarestine trgujete sa negatorima.
Pa NiP je ustvari SDA. Svi su oni imali koristi od SDA, dobili su nepovratne kredite, koncesije, milione i sada im ne valja SDA. Sve je to ista banda naročito u ovoj MZ mislim BPK Kantonu.
a jest mi zao dine sto ga lik izradi, jedem kokice 🤣🤣🤣🤣
koji je ovo hoštapler
Ovakvi ljudi, tacnije politicari kao Music ne bi trebalo da imaju pristup ni jednom vaznijem polozaju u stranci . Bez karaktera, obraza , iz nekog samo njemu znanog interesa glasa supeotno svojij stranci ?! To nema nigdje ! Ali nije on jedini , ima takvih kretena jos !
Jednom prodao uvijek ce prodavati, prakticno frajer je komrumpiran i ocito voli mito. Gdje god zavrsio dalje, ovog frajera izbjegavati u sirem luku.
Mjesas lonce i poklopce, Konakovic dok je bio clan SDA nije uzimao mito od drugih stranaka i glasao za konkurentske kandidate. Uostalom kako se sjecam on je napustio SDA jer su trazili od njega da donese odluku na stetu gradjana.
Pa trebate izbaciti sve clanove NIP-a jer su svi hajrovali od SDA pa joj okrenuli ledja. Pogotovu taj Nezim sin Pedin. Peda ga je othranio SDA novcem.
Cestitam svakom idiotu i glasacu "osmorke"
Jedina istina je da NEMA federalne i državne vlade bez vecine u domu naroda, jer dom naroda predlaze predsjednika odnosno potpredsjednika vlade i ko ima vecinu 13/23 moze blokirati imenovanje nove vlade kao sto je to cinio HDZ prethodne 4 godine, drugim rijecima - nezaobilazan je faktor pri formiranju vlade i svi koalicioni sporazumi padaju u vodu. 😀
Papak...kupljen za nepoznat iznos
Veliki Nezim Alagić koji štiti i ostavlja u stranci Editu Velić koja ga je dokazano pokrala na izborima, svega u ovoj stranci ima samo pravde i poštenja NEMA! Možda dobije poziciju i ministrice morala i pravde hahaaha
Hapsit go.vno odma cim se preuzme OSA i SIPA
Kojem dijelu spektra ti pripadas, vuce mi na udbu, to su njihove metode... Al ne mozes biti siguran s "osmorkom", jer je raspon od ultra ljevice do ultra desnice.