Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kada cemo malo o multietnickoj Banjaluci, Bijeljini, Prijedoru, Visegradu, Livnu, Capljini, Zapadnom Mostaru??? Mislite graditi multi samo u bosnjackim sredinama??? Nece moci
Naša stranka je ideološka potka nametnutih, SDP je baza, a NiP je pogonsko gorivo koje je već pri kraju. Kada nestane goriva , uvijek ostaje potka na koju se kaleme i dodaju bošnjačke ubijeđene glave da umanje samo Bošnjački etnos, a uporedo da narastu ostala dva To nazivaju multietničkim!
Dobra je vijest što je u Tuzli puno Bijeljinaca,Srebreničana, Podrinjaca, oni će prevagnuti da Čovićevi nametnuti trojaneri izgube i grad...
Ako je SDA izgubila kompas, a jeste, i to je jedino razlog zasto ste vi dobili šansu, pitanje je zasto ni nakon dvije godine vi gospodo iz trojke niste našli taj kompas???? Kako smo poslali njih tamo, tako cemo I vas, samo da se zna!!
Nipošto ne dozvoliti da SDA pobjedi u Tuzli, njegujmo multietničku tradiciju i SDP
Multietničku sa nametnutim elementom multietničnosti samo u kvoti Bošnjaka, etničko drugog dva naroda se ne dira!!! To je već odavno pročitani scenariji....
SDA stranka ratnih p i p r lj o a f č i k t a e š r a a buđeta bošnjačkih kantona.
Hdz je najveća
Kriminalna organizacija u Evropi.
Za tu vasu stranku SDA je gromada
SDA stranka ratnih p i p r lj o a f č i k t a e š r a a buđeta bošnjačkih kantona.
Nasa stranka najbolji organizator parade ponosa.ja ih pi tom pamtim
Vaša stranka - moram vam nešto objasniti. 1991 na popisu bilo je više od 20 000 Srba u Tuzli. Koliko ih ima danas? U najboljem slučaju 2000. Znači 10% od prijeratnog broja. O kakvoj onda multietničnosti možemo govoriti? Nikakvoj, jer je nepostojeća.
Lakocazivljenja@ 1991. na popisu u Banjaluci je zivjelo 57 000 Bosnjaka, a danas ih ima jedva 5000 . U Bosanskoj Gradisci je zivjelo 27 000 Bosnjaka, danas, jedva 1000!!! Hocemo dalje????
Hocemo li o broju Bosnjaka u grdovima manjeg entiteta? ;)
Poznajete li ikog iz ove stranke da se smije izjasniti kao Bosnjak? Ne dok ne popune bosnjacke pozicije, a tada opet postaju neko drugi.
Bravo Naša stranka iako moj glas ne dobijate bravo za STAV!
sdOOO glOOsoči
Opet ponavljam, nadam se da je izgubila. Zasto to mora biti samo u Bosnjackim sredinama?
Nasa stranka bitna ko lanjski snijeg. Koga interesuje ova srpska stranka
Nasa stranka sve sto je obecala na izborima nista nije ispunila, uvlaci se HDZ-u samo
Skrivanje vlastite nesposobnosti im je napad na SDA. Svaka njihova izjava bilo sta da rade ili pokusavaju raditi je vezana za SDA...