Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja sam mislio od Fahre i SBB nikad gori ne mogu biti ni jednu ali sam opet pogriješio ovaj NiP je najveći šljam i klošarluk.
Sav najgori sljam iz SDA je napravio NIP. To su sve osobe sa dplomama stecenim prevarom bez dana radnog staza, izdajnici, dezerteri..
Jasmin Ademović je genetski predodredjen, on izdati ne zna reče nekad njegov stranački šef
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
bespotrebno dizanje prasine, godinu dana pred izbore... to ste trebali uraditi bar prije godinu, ako covjek ne radi posao kako treba ili reci koalicionim partnerima, nismo zadovoljni, na iducim izborima on ne moze biti zajednicki kandidat.
U NIP- u što valja su Ademovići jer da njih nema Almedin bi dao Čoviću sudiju al' ne smije od Keme heroja sarajevskog
Šta je nipadijo ,boli istina, Kemo je bosanski patriot i jedina brana Konakoviću, Čamparama i Zvizdiću u prodaji države.
Vidim da su aktivni vlaski botovi, brane pjanduru nesposobnu.
ovaj dolazio na posao pod gasom i mahmuran
Konaković smjenjuje Mandića, a ostavlja nam Nešića. Bravo NiP.
Treba vas sve smijeniti, niste nizasta
Smjeni lopova da dodje drugi lopov, vjerovatno je uzeo više nego što je trebao a nije se fino rastalio.
Rusi fasistu
Pala Trojka. Građani BiH će prodisati kad prevarantska Trojka SDP, NiP I NS odu na smetljište. Mnogo su nam obećavali pred izbore da bi srušili SDA i sjeli u fotelje.
Ocigledno je Mandic izuzetan manipulator.
Otjerajte ga, neka bude nacelnik u Gacku, odgovarace im mentalitetom a i svakako.
Jao kako ofirno, opo ispade da Srbin Srbina brani i u federalnom Sarajevu. Pa Mandić je onaj što je zatvarao one propuste na koritu Miljacke i zar to nije jasno o kakvom promašaju se radi. Čovjek obična ubleha koja dobija priliku samo zato što je Srbin a ne što je sposoboan i kako bi Anamonjihova stranka i SDP pokazali kako su oni multikulti. Mislim da im je NiP jednostavno previše dao kandidata za načelnike i gradonačelnike a bagra ništa ne radi.
Ja cu glasati za Srđana Mandića a ko misli drukčije bujrum .Mislim da je čovjek solidan načelnik.
Vodi ga kuci
J...o te on i ti njega
Velika pobjeda dvojca Ademovića nad Konakovićem. Konaković je učinio sve da (polu)tajnim kanalima onemogući skidanje Mandića te da sačuva "bratsvo i jedinstvo" sa Trojkom, no Kemo Ademović je čvrsto odlučio da je vakat da se stane u kraj antidržavnim i izdajničkim potezima Konaka i Trojke (kako je i najavio na zadnjem Face Tv "Država je moja crvena linija čak i za one unutar NIP-a"). Konak će pokušati ovaj veliki poraz unutar NIP-a pravdati velikom demokratijom unutar NIP-a
Ja nisam vidio da je Mandic argumentovano odgovorio na prozivke, vec u stilu derista neko me mrzi Moj Srle teski si ublehas
Kažu da je Mandić dolazio u 11 na posao da provjeri dokle je ćilim došao, ne znam
Kako god i ko kako da glasa svejedno je ali Mandić nije za Načelnika klasicni neradnik i pijandura isti neradnik je Načelnik Novog Sarajeva Tanović ljudi su zalutali u politiku totalno nesposobni da vode Opštine. Treba dovesti mladze, poštenije koji razumiju potrebu naselja, raditi za interes gradzana i Opštine.
*građana