Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Normalno da stoje politicki motivi. Sebija se hvali kako na racunu KCUS-a ima milione i opet im malo. Da ne pricamo sta su uradili ok Koseva svaki dan jedan doktor napusti bolnicu. Dabogda nikome nikada ne zatrebala ali Opca bolnica je sve ono sto KCUS nije.
Ne brinite Trojka ce dici kredit za Opstu Bolnicu vi vratite pare Federalnoj vladi ako vam se gade...Samo trebo bi neko odgovarati za dug !!??
jel ovo gavrankapetanović koji napravi duga na UKCS sa vranićem 100 miliona kuka?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Samo budala moze misliti da nije ovo politicka odluka , SDA to toliko ofirno radi protiv gradjana KS da cemo ih kazniti jos vise na narednim izborima ! Abgd
Bravo, misli nip samo oni mogu smjenjivati sve redom bez posljedica
Tako bih volio da ih kaznimo i na ovim izborima...da smao mrtvi papci iz Sarajeva glasaju za njih...miskim imamo puno papaka da se ne lazemo, ali i oni dolaze tobe ...valjda.
Na jookkk,,,kakvi politicki motivi 🤔🤔🤔 Sram ih bilo bagra ZDA ovska a vi ovce glasajte opet za njih !!!
Od cijele SDA vrijedi jedino Sebija, al kad bi otkačila onu budalu Bakira
Blozu izboti a tebi Amerikanci otpustili zeta kauboja od 155 cm i 90 kg žive vage iz Ambasade, zbog prljavih poslova s tobom Neće te ni sto meleka spasit Odr ti u deveti krug pakla Misluo si da ćes zamijenit Bakira, nakon što ti je Amerikanac postao zet Al izgleda zamijenićeš ti njega jedino u zatvoru
Ponder 2, ovo bezobrazno neuvrstavanje Opce bolnice u budjet...SDA se polahko ali sigurno sprema za posljednji pozdrav Sarajevu. Obicno se onima koji odlaze kaze ono 'sa srecom' ali bilo bi licemjerno. Raspadajte se polahko i bolno. Pljuc
Uzivaj Seko do novembra.
Ne trebate se nadati STOJE
To i jeste cilj, pokrpati dugove sda kantona prema bolnicama
Dabogda se sjeme zatrlo svakom ko glasa za sda uhljupe
Pljujete po svima vazda i uvijek sad kad se pare dijele dajte i nama... Odlučite se s kim ste za koga ste jedno zauvijek i ostanite dosljedni do kraja.
Klinički centar Sarajevo je federalna institucija a Državna Bolnica je kantonalna ustanova.
I ostale Opće bolnice koje su dobile sredstva su kantonalne bolnice. Baš su neofirno izostavili OB Abdulah Nakaš
Pokrivanje dugova, bez izmjene zakona o javnim nabavkama, je nastavak punjenja dzepova odabranih tajkuna. Doslo se dotle da zdravstvene ustanove ne mogu vise puniti njihove dzepove, tako da ce ih vlada, finansijskom injekcijom, dovesti u situaciju daljeg stvaranja. Ove ustanove ne postoje ni radi pacijenata, niti radi medicine, nego radi bogacenja mafije. Nego, za koga ce o ono da ginemo?
Mi gradjani cemo sa zadovoljstvom placati participaciju Opcoj bolnici za preglede zato sto znamo da je ovo sve "direktoricino" maslo i sto znamo da se ovi zeleni primitivci obracunavaju sa asfaltom sto ih je mršno iz fotelja.
Iskreno mogu pohvalit porodiljsko Jezero top sestre ljubazne usluzne,doktori vrh znaci bez stele i novc nisam dao.Supruga lezala i porodila se imao sam video pozive sa suprugom svako 20min su je obilazili.Sve imaju nista nisam donosio samo rijeci hvale imam.Iskreno sam iznenaden.
Žalosno i sramotno ! Kad se sjetimo da su tu zgradu Opće bolnice htjeli pretvoriti u zgradu vlade onda ništa nije čudno ! Tih desetak hiljada ljudi bi vjerovatno bilo mrtvo da nije bilo Opće bolnice ali to vlastodršcima nije ni bitno . Oni imaju svoje doktore , svoj sprat bolnice ako je potrebno ...
Zeleni štakori bi ih najradije kod studentice Sebije priključili na Kineza. Anesteziolozi kolektivno napuste klinički centar u metropoli i niko da se zapita šta to toliko smrdi tamo. Smrde zeleni štakori u fazi raspada.