Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ništa mu ne vjerujte.. čim zine slaže
@gooUser1647431934 ja ba, u pravu si, evo sad cu ja ukinuti pdv i akcize, a ja budala cekam snsd i hdz da promjene misljenje, fakat je ruzno kad od drugog ocekujes nesto, a ko nam je kriv sto smo dali puno ovlasti bosanskim katolicima i pravoslavcima
Potreban SOFTVER.... Eto ga na ovih 111 000 000 KM još 30 000 000 za Prointer...
Međed je izjeo sav med u šumi te sad mora kupovati u trgovini a tu sve skupo
Predlazu u medijima, a na sastancima glasaju protiv.
i hranu za divlje životinje, ala Veprove ?
Nema se za lebaa aaa sumadio ?
Ukidanje.Najpopularnija rijec u BiH.
Pričam ti priču
Dodik i Bakir najveći krivci za stanje u Bosni i Hercegovini, znaci sud i tužilaštvo treba da rade svoj posao, a to jeste da ih hapsi
tacno mi fali u zadnje vribeme ova retorika 😂
Dodiče kako preko noci sve poskupi a da se smanji sta traje godinu dana??? Zasto ste odbili vi Dodiče da skinete namete na gorivo i pomognete narodu,jel vi Dodiče iz svog đepa placate gorivo limuzine vozace mobitele ruckove u skupim restoranima,zasto niste ukinuli sebi sta ???
Clanak o Dodiku i ekonomiji, bez nadleznosti , secesije, provokacija...jel moguce?
Ajmo sad malo u tužilaštvo na pjevanje.povedi i harmoniku.
Od tebe, brale, ni Aspirin.
Šta kažu Špirić I Majkić koliko će biti manje para u kasu manjeg entiteta. Hoće li biti smanjena penzija. Pitam samo ko su veći glumci elita iz kojeg entiteta.
Ooooh Milorade, to ti skonto da si juce debelo ubrljo pa sada probas na popravni. Nece moci Milorade, nije ti ovo tvoja pijanka sa harmonikasem u nekoj od tvojih kafancuga.
Tempiranje forme pred izbore..