Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovog Hitlera pod hitno treba uhapsiti
Ne vrijedjaj Hicu. On je bar znao sta radi
Streljat njega i njegove podrzavaoce. Putin je nobelista i humanista za ovoga.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Izrael misli da ako pobije , raseli Palestince da je riješio problem. Preko 70 godina ubijaju i raseljavaju Palestince. Misle nema Palestinaca nema problema. Kasnije će imati problem sa Jordanom , Iranom , Sirijom kolo sreće se okreče možda je sada Izrael jači , ali pripadala su i veča carstva
Ovo hitno u Hag poslati!
Hapšenje pod hitno i ujedno i Amere pozvati na odgovornost..Što će nam onda UN ???
Pozvali ćuku na odgovornost malo, neka. Mijenja se raspolozenje u SAD polako i Izrael to vidi.
Wow,hitno zvali iz Amerike? Oni su bas iznenadjeni sa ponasanjem svojih gospodara.
Mogu mislit što je hitno
Zasto se iznenada USA pravi da ne zna za ovaj genocidni plan “izraela” ? Why Joe? You can not treat people like garbage and worship God at a same time. Shame on you Joe.
Jok eto ubijaju i protjeruju ih zbog Hamasa. Jok eto SAD ce to sprijeciti, SAD kojem 90% vlade cine cionisti. Amerikanci ce osjetiti jednog dana na vlastitoj kozi.
Netanyahu je jednom prilikom sam rekao: “Ko ce nas zaustaviti. Imamo podrsku 80% stanovnistva sa zapada.”
Ne kaže se premijer uporan već terorista uporan.
Sve je rabin Weiss reko neki dan o Izraelu i njihovim terorom nad jevrejima i nejevrejima. Reko je o zloupitrebi zvijezde i naziva pa i otimanja tetitorije sa masakriranjima i stvaranjem mrznje medju narodima..
Ameri ameri hahahahahaha Branite li ih jos zemljaci moji? Stojite li jos iza UKR, i da li im slucajno nije malo pomoci, trebamo li ih jos podrzati? Boze daj samo malo mozga! 🙏
Hičo mu iz očiju viri. On bi i čitav svijet pod noge.
Oteo im se ko Osama. Stvorili su čudovište. Sad da vidimo kako će se dalje to odvijati
Nema potrebe za telefoniranjem. Samo povucite brodove sa mediterana . Jaca poruka ne postoji
Ko ce povuci? Cijelu americku vladu cine jevreji.
Uzet ce izgleda Bidena magla ako se bude protivio a onda ce doci Trump koji ce sravniti jos Iran atomskom i onda ce Izrael zivjeti u miru i prosperitetu. Jos jednom pljuc na arapske drzave od mene.
Zvali… a on se nije javio, i eto nisu mogli da ga dobiju