Komentari (163)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oprao je na ruke sinoc kod Senada. Ne branim SDA ali presipaju iz supljeg u prazno. Citave mandate samo prica protiv SDA a Dodik i kompanija rade sta hoce. Nisu mi jasni sekunde.
inace Dodik nije radio sta je htio dok je bio sa SDA i DF na drzavnom nivou
Ko jos gleda tog bota Senada? Ja zaboravio da i postoji taj dnevnik
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Niksicu sto to penzije ne rastu kao u Fadila, svako malo penzija mi rasla, sad si i struju poskupio neradnice
Bošnjak sam i uvijek ću podržavati borce koi su branili BiH a smradovi iz SDA takve ne vole podrška za Stojanovića
Lijepo jedne prilike reče Jasmin Ademović na tv N1, na terenu je SVE ISTO ko da JE SDA na vlasti! Bio je ISKREN, zaista na terenu je ČAK i GORE od onog što vidjesmo od PRETHODNE Vlasti. Vodeći se tim i činjenicama da NIJE SVANULO, glasat cemo za SVAKOG ko je PROTIV Trojke iz Konjica i Bakinica!
Izgleda da je Bakir pred izbore odriješio jednu od onih maminih vreća zlata za sina, pa su im se botovi ovoliko raspričali po forumima i mrežama. Vidjet ćemo uskoro jesu li tako vrijedni i kad treba glasati za SDA.
Ako suočavanje sa ISTINOM I DOKAZANIM ČINJENICAMA mnogo BOLI, možemo ga malo namazati ! :)
GDJE ti je Nikšiću- Livado VAŠ bivši dir. Domova zdravlja Abel Baltic(SDP), da VAS malo IZBORNO pogura, jer na koruptivnom snimku njegov vozač govori KANDIDATU ni B ti pomoć ne moze, samo Abel može. Sve to govori kandidatu kojeg su kasnije zaposlili za vozača hitne! GDJE ti je Sead Škaljić(sad član SDP) što je zajedno sa Jasminom Skorupanom bio proglasen od strane SDP kao jedan od glavnih KRIVCA sto Bogicevic nije imenovan za Gradonačelnika!
Jel ono vas izborni Slogan NASTAVLJAMO ODGOVORNO?! Kako se to zove kad nakon koruptivnog SNIMKA stavite smijenjenog bivseg dir. Domova zdravlja Abela (SDP) na IZBORNU LISTU za općinu Novi Grad pod rednim Brojem 1 - Nosilac izborne liste za općinsko vijeće Novi Grad!? Jel to OVO I ONO u skladu sa vasom FLOSKULOM i izbornom porukom " NASTAVLJAMO ODGOVORNO"? P.S. Dotakli.ste POLITIČKO DNO !
ljudi nemojte reagovati na provokacije sdfabihnes jer to su stranke koje su Bosnu i Hercegovinu doveli do ambisa i trebaće nam puno znanja i podrške med.zajednice i EU da se vratimo u bilo kakvu normalu.
SDA je Z L O ali trojka je nevidjeno Z L O
tik tak niksic njiva
Partizani su izdali Bosnu i Bošnjake 1992. godine a to i sada rade.
Istorijska cinjenica: partizani su stvorili republiku BiH u granicama koju imamo danas.
Klix frizira komentare i sa time izkrvljuje javno mjenje,ako napišete samo ime presjednika stranke iz ovog pisanja, uz roječ i..... blokira vas kao govor mržne,valjda ispunjena kvota .
Sve je ok SDP....takav nastup sigurno vraća SDA u vlast...dosta je bilo vašeg ispoljavanja gadosti prema nama
Ne vraća, to što ima nekoliko sda botova ne znači da se vraća stranka koja je pokrala i rasprodala stotine gigantskih firmi za vrijeme privatizacije.
Imam u svojoj opcini SDA vlast, toliko nepravde, krađe, ratnih profitera sto se sepure gradom, mini gazde sto sve poslove dobijaju, svi po drzavnim institucijama zaposleni, privreda nula, narod samo jedno po jedno se pakuje vani, grad poluprazan.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Lhudi kome je bitna istina jeli ima iko norma lan da odgovori o cilju osova punih bolesti isamofobi gluho bilo cijeli svijet je lud dali je krv crvena u svih k8ji promovišu islamofobiju ili su bez pameti ili žive na marsu, rad od učinka i odgovornost na kraju mandata tad dolazi napredak ko nezna raditi strukom bolje da se sam makne idiotluka je previše,,,,
Klix frizira komentare...
Sve je ok SDP....takav nastup sigurno vraća SDA u vlast...dosta je bilo vašeg ispoljavanja gadosti prema nama
Ima dosta sda botova, trude se i misle da je narod toliko zaboravan.
Govorio si i da se Dodik promjenio. Molim te odlazi.
Nakon izjava kako su mu braca oni s bradama iz RS, i nakon sto je Mijatovica instalirao u Federaciju kao podpredsjednima vlade, i nakon sto je majora vojske RS stavio za nosioca liste SDPa u Banja Luci, zar ima iko ko ne razumije za koga i za ciji interes radi Niksic?
Je li lijepo lagati i biti bot?
posto revizija