Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E cuj tvsa nije rezimska televizija,hahaha,isto kao da smo mi svi budale
Bravo za TVSA! Ovaj Zahiragic je olicenje SDA mafije, odnosno njihovih spletki, lazi i manipulacija. On misli da se i TVSA mora pokoriti dinastiji Izetbegovic, onako kao Hyat, gdje je Sebija od citavog svog obrazovanja mahala samo s laznim indeksima, a diplome, uvijerenja o polozenim ispitima i diploma o specijalizaciji nigdje na vidiku.
Jurisicka na juris osvojila TV SA i udarila rampu svima osim trojkasima. Najrezimskija tv u KS.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne branim lika ali svaka TV je servis neke stranke manje ili vise. Pogledajte FACE TV frajer vodi svoj mali privatni rat protiv SDA. Kazem nije me briga ni za SDA ni Harisa ali to su cinjenice.
TVSA PO POTREBI POJEDINACA I PARTIJA.TVSA JE SVE ALI NAJMANJE NEUTRALNA TELEVIZIJA.
Face je privatna televizija i covjek radi s njom sta hoce. Kao i Hayat. Samo sto se na Hayat za upumpava drzavni novac preko BH Telecoma idr drzavnih kompanija da bi se ovakvi kao Hare branili i mogli lupetati za pozele.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
TVSA je u funkciji trojke, nevidim potrebu zasto lazete..
Sda je sramota za ovu Državu koju su doveli do ovoga shto sada imamo! Opstrukcijom Tužbe protiv Srbije su konachno pokazali ko su oni zapravo i po chijem zadatku rade
AHAHAHHAHAHAHAHAAH,e cuj oni su servis gradjana.Ovo je dobar vic.Privatna Trojkina televizija postali,kakvi gradjani kakvi bakraci.Vjerovatno je i njih Tito kupio.
Hayat je sda televizija
Ma zaha ko zaha,kad zine slaze.Kada kaze nekom dobar dan,nesto je od toga slagao,il nije dobar,il nije dan
Zahiragic opet pretjerao sa linijama
oni nisu više TVSA negomTV3
Ista ta TV dodvorava se sve ove godine. Sad je trojka, do juče SDA.Najbolje da je prodate koji će nam. Sad još treba i zgradu da vam gradjani naprave. Vi vlastodrsci razmecete sa budzetom i zbog tog bi svaka veca investicija u KS trebala imati saglasnost vecine gradjana ili referendumom ili da neko nestranacko Vijeće gradjana koje bi izabrali , dalo konacnu saglasnost , skupstina KS je izgubila povjerenje gradjana, tu su zbog svog interesa i da se izjasnjavaju po nalogu stranke.
hajde ti na Hayat Hare, tamo je tebi banja
ja bi volio da meni ovi kao eto glavni objasne sta je to u likovima kao zahiragic, prevljak, skaka, budnjo, koldzo???
lože se na prostakluk
Junac.
Taktika sda trenutna, napadas sve i okrivljujes! Upires prstom i prozivas! Sve sto mozes povezati s kriminalom povezi, iako nikakav dokaz nemas, osim carsijskih prica i zelja sda karikatura.. Ima samo jedno za cilj! Da se zaboravi Sebija, Asim, tuzba protiv Srbije i Bakir, Skaka i njegovi aferimi, Memic na Ilidzi i njegovi aferimi, Malina cincilatori i ekipa u Vojkovicima i jos puno punoo toga!! Al nece stat u komentar. Narode nemoj biti glup, dobro pamti!!
Apsolutno se slažem sa tvojom konstatacijom! Btw sda po izdaji se ne može uporedjivati sa niti jednom partijom
TVSA je kako vjetar puše.
od vlasti do vlasti
Mene što se tiče budite Tv trojke,dosta su Tv stanice bile SDA,za njihove vladavine otišli smo unazad
E jeste baš servis trojke..!? Kako vas stid nije!?