Komentari (285)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa to samo još glupan nije svjestan kakav narativ se stvara/stvoren. Ljudi, pa dobro razmislite, EMBRAGO na narod koji se branio, trenutna ŠUTNJA MZa, Dayton kao luđačka košulja, 2 škole pod jednim krovom, pojam KONSTITUTIVNOSTI, izborni zakon. Ne branim reisa ni krimogeni rijaset, ali svi su skočili na njih kad su dali minornu izjavu u odnosu na kakve poruke šalju neprijatelji BiH.
I evo tuku HNS botovi minuse, dobro su podmazani očito
Brate nisam stranački opredijeljen, ne znam jesi li bot ili nisi, i slažem se sa ovim što kažeš. Međutim, 30 godina nerada u diplomatiji, nesposobnosti lobiranja, koaliranja sa HDZom (a ima pun kofer alata koje im je isporučila SDA), korupcije, laži, afere, namještanje tendera - sve je to dosadašnja ostavština SDA. Nažalost, činjenica je da Bošnjaci nemaju pravog vođu ni u vlasti ni u opoziciji.
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
HNS osudio objavljivanje snimka, ali ne i sadržaj!!!??? Osmorko, Trojko JAVITE SE šta imate za kazati?
Trebamo se reorganizirati i krenuti jaku diplomatsku ofanzivu protiv neprijatelja BiH dok nije kasno!
Sve je jasno kao dan. Jednostavno desnicari zapada ne zele islamski politicki faktor u srcu evrope. Sve su do sada radili i rade da to sprijece. Njihova tako naprijedna demokratija ocigledno nije za sve ljude
Da. Zato podrzavaju Kosovo.
HNS=UZP i sad ih još podržavaju fašisti mađari. Vidjeli smo mi kakve su to kršćanske vrijednosti 92-95
Zar neko zaista sumnja da ovaj dvojac ima zle namjere prema BiH!!! A ovog mađarskog ministra, koji je kao vegeta u zadnjih nekoliko godina u BiH, prima i kunto i panto. Na zdravlje trojka!
Covke umjesto da polaze racune svom narodu u BiH , on ih polaze drugim drzavnim institucijama . Nista od nas dok to ne bude krivicno djelo
Gradzanske tajne sluzbe iznose javno samo sto bi bilo protiv hrvata i srba jer oni su valjda seljaci haha...iz dana u dan se sami bosnjacki unitaristi razotkrivaju...samo naprijed nije niko danas lud a zapadne manipulatore ne mogu ovi gradzanski bosnjacki manipulatori izmanipulirati...
Da je evropa zasnovana na tkz krscanskim vrijednostima onda bi to bilo dodatnih 5 vijekova mracnog doba. Cak jebi prethodno paganstvo bilo liberalnije. U sustini, politicari desnicr dodvoravaju se svojim biracima vjernicima mada oni kao i vecina nj biraca ne zivi u skladu sa krscanskim zavjetima....al et dobro ih iskoristiti u politici
standardno, konjakovic pricom o komsicu skrece temu, procitan je
Kršćanske vrijednosti će vas odvesti u džehenem budale glupe
Kršćanske vrijednosti! Misliš kako se pare kradu?
Vlashka koalicija bazirana na vrijednostima iz Ahmica .
pratimo da vidimo ko ce od dritana reagovati
Šta se sada ljutiš, legitimna šahovnico? Znači kršćanska zavjera protiv Bošnjaka? Svoju bajramsku čestitku možeš sebi ugurati tamo gdje Sunce ne sija!!!
Trojanske kljusine su slijepi kod očiju.
A čuj Čovića. Izvjestiće Radmana i Plenkovića. E ovo je primjer izdaje države. Zvaničnik jedne države obavijetiće predsjednika druge države o razgovoru koji je vodio kao funkcioner BiH. Valjda bi izvjeptaje trebao podnositi svojoj a ne tuđoj državi.