Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda imaju gram mozga.
nemaju
Ako SDP preda ustavni sud Vukoji iz HDZa, SDP moze odmah raspustiti sve clanove, kljuc u bravu. Iduce izbore necete preci izborni prag.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Čuj stručnjaka, on ne bi da da bosnje kao srbi i hrvati biraju samo dva. Pa idiote, napravite više sebi svoj Bošnjakistan bez srba i hrvata pa radite što hocete i birajte koga god ili koliko god hoćete. Dokle god su srbi i hrvati s vama u zajedničkoj državi u njoj će biti tri ravnopravna naroda.
TROJKU BOLI BRIGA ZA BOSNU I HERCEGOVINU, BITNO JE DA ONI OSTANU U FOTELJAMA I DA SVE RADE KAKO IM HDZ NAREDI.
Ali to IZDAJNIKE nezanima njih zanimaju trenutno fotelje
Mi ćemo je uništit kad se već sami ne znamo odcjepit . Nek nam drugi jaram prave to znamo.
Bravo Mahiniću, klasičan ublehaški tekst. Mi protiv njih. "Čuvari države" naspram "neprijatelja države" utemeljen na šupljak insinuacijama. More bit bidne, more bit ne bidne. Želiš nam reći da su tri aktualna stranca u službi zaštite, kako kažeš "probosanske ili probošnjačke" politike? Bošnjaci u Ustavnom su anacionalni, a ovi drugi su zadrti nacionalisti? Zanimljivo, neprijatelji države su na 75% iste dobili podršku svojih brirača ali ....
... njihovi politički stavovi su nebitni jer ovi treći na 25% se ne slažu s njihovim politikama. Negiraju ih a da pri tome nemaju ni teoretsku šansu za bilo kakav utjecaj na tih "neprijateljskih 75%". Prestanite stalno raditi tenzije i krenite već jednom realno gledati na stanje u BiH. Srbi i Hrvati imaju pravo na svoje politike, političke ciljeve i političko djelovanje kao što to imaju i Bošnjaci. U čemu je razlika? Stvar je identična samo se percepcija "navijača" razlikuje.
Do sada je bio u rukama stranaca i Bošnjaka pa je BiH procvjetala...
Ima li kraja cirkusu ....:(
Ljudi ako mi ima mrzi lik od konakovica..Pa zbog njega cu napustiti ovu zemlju i otici sto dalje...
A protesti zašta Bošnjacima služe .Zabranu prići sudu Hoće Nikšić nemire ponovo
Nebi me cusilo
prodat ce nas trojka kao sto vidim
rekao bi insan kad sdaov klix piše da su dosad hrvatske pozicije pokrivali hrvati iz rijaseta
Zašto Čović igra samo na Vukoju? Zato kad jednog dana odu 3 stranca, onda će on sa svoja 2 sigurna glasa i Dodikova 2 glasa glat preglasati 2 bošnjačka glasa i onda: hoćeš izglasti 3 entitet ili izdvajanje RS - nema nikakva problema. Riječju, TROJKAŠI DAJUĆI OLAHKO ČOVIĆU VUKOJU, PRIPREMAJU SVE USLOVE ZA RASPAD DRŽVAVE BIH. A KONAKOVIĆ JE NAJREVNOSNIJI I NAJUPORNIJI U TOME.
Trojkasi izdajnici
ima lj koji sudija da je nas balijander a ne ko da je 84 sve srbi i hrvati dok bosnjo nosi koverte plve od adrese do adrese
Mozda SADA fali SDA?!?!!?!?
e čuj, dosad mađari bili umjesto hrvata?