Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Led je momentalno najunosniji biznis
Samo do 23 priznajem,sve preko nema me...
Led je momentalno najunosniji biznis
Pa u Mostaru je svaki dan preko 40 u hladu .Sinoc u 23h je bilo 31.
ali tako nije bilo u ostalim gradovima. jel to teško za skontat?
Halal bila svaka marka prodavacu klime i onom ko je postavi Ovo ljeto je bilo za zaborav
Doce vrijeme pa ce past temperature na 39
Jutros sabahile pijem kafu i gledam kako avioni saraju nebo i napravise za kratko vrijeme izmaglicu na nebu koja evo i sada stoji. Prije svanuca nebo bilo cisto i plavo bez ijednog oblacica, a onda desetine aviona saraju nebo prskaju li prskaju. Aferim.
tebi treba doktor
Tebi treba mozak i oči da malo progledas. Ja svojim ocima vjerujem i ono sto vidim evo ti napisano. Podigni glavu i pogledaj nebo uvjeri se i sam, a jutros posto rano ustajem dok ti spavas nebo je bilo prelijep, plavo i cisto bez ijedne mrlje na nebu, a sada pogledaj malo nebo pa mi javi sta vdis
bulla vahida dosla sad. sva se uscula.
Lijepa jesen i zima i proljece
Sve je lijepo samo treba izvući ono pozitivno.
Hocu reci ugodno :) ugodna jesen zima i proljece