Komentari (184)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Branices ti svoju i supruge ti fotelju i ostale rodbine komsija itd koje si uhljebio debilu vi iz SDA ste kao žohari nikako da vas čovjek iskorijeni samo se širite.Fuj
Kad te vidim i čujem , nemam napretka!!!
Bakire, je li te stid da zenska kosarkaska reprezentacija BiH nema sredstva za nabavku avionskih karata za svjetsko prvenstvo i da bi mogla predstavljati BiH?
Bakir skontao da mu klizi tlo pod nogama kao i njegovim jaranima Miloradu i Dragancetu. Bakire fukaro lopovska, narod te prokuzio.
Sljam od covjeka, izdajnik BiH, pljackas od rata do danasnji dana..i da ga slusam..ma ni rijec vise od izdajnika. On brani pravdu da on i sebija i jasmina zive kao bogovi od popoljahanih donacija i milostinje iz turske za BiH armiju, vrece zlata i nivaca...sve dokumetirano. Oni koji napadaju, to su oni koji zele opljackti opljackano..dakle nema veze sa narodom. Sikter!
udruzeni pothvat botova i trolova na portalu cim se nesto objavi o bakiru, sta ljudi pisu to je bolesno vise, dok o drganu i miloradu nista, ni jedno slovo,
Jedi govnna
Za omladinu u BiH koja nema posla ni uslova za normalan zivot je jako bitno hoces li ti ispasti fer prema Palestincima. Pa jesi li ispao fer prema svom narodu kad si sabotirao tuzbu BIH protiv agresora, veliki borcu za istinu i pravdu.
Nema ovdje pomaka, dovoljno je vidjeti koliko tvrdoglavih pratilaca (ili uhljebljenih clanova i njihove rodbine) bude na ovim skupovima i padne mi mrak na oci. Ipak, budimo pametni, izadjimo na izbore.
Zamisli kakav majmun moras biti da od najjače stranke u BH napravis najomrzeniju
Očekujemo da poštujete Ustav i Zakon. A mi će mo kako nam paše.
Tri teze kampanje SDA: 1. citirati Aliju što više, 2. pričati o ratu i Bakirovoj spremnosti da bude ratni lider i 3. stati u odbranu Islamske zajednice, koju kao svi ostali žele uništiti. Uglavnom, bježati od životnih problema, kriminala i korupcije svojih kadrova, uništenih firmi poput Binasa, Zraka, Pretisa itd, propalih projekata poput Bloka 7, Vranduka, tunela Hranjen itd
Zasto CIK ne kazni bakira i sda jer vec mjesec dana drzi predizborne tribine po inostranstvu i po BiH..a izborna kampanja jos nije pocela...Bakire sve si u pravu..ali ti vise ne mozes voditi Bosnjake..jer nas lazes 20 godina saradjujuci sa istim tim radi licnog i stranackog bogacenja..koje danas prozivas..
Več vidženo .. Sereš ko foka.
Jedino sto Vi branite su fotelje i privilegije lagodnog zivota na racun naroda. Smjestati cerku u muzej, zeni dati kliniku a sebe u dom naroda na 7 milja maraka moze samo covjek bez morala. Gori ste od cetnika
Ovo je neka greska, samo Becirevica docekuju mase.