Komentari (413)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nece da se igraju s tobom Bake, uzmi im barbiku nazad!
Ti si Bakire sam sebe izbacio iz igre, vojtaju te ko magarca zadnjeg ali SDA radi samo stetu Bosnjacima vec 30 godina tako da me ne cudi sto te levate ko i babu ti
Svojim si odlaskom kod Plenkovica legalizovao Dodikovu igru vođa natoda cime si se posro na građansku BiH ko i babo ti kad je potpisao TS u Dejtonu, vi ste SDA nama Bosnjacima najveca nesreca
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Citav SDA ima problem sa narodom. Nadam se da ce te se raspasti
@MutivodaSA ako bude sve kako treba SDA ide u proslost, u novembru svi protiv SDA....
KOINTINUIRANI napadi na SDA, Bakira Izetbegovica i Novalica dolaze od neprijatelja bosnjackog naroda i drzave BiH koji lazima, smutnjom, podmetanjima, te insinuacijama zele da tu SDA stranku omalovaze i predstave u ocima Bosnjaka-muslimana kao losu, kriminalnu i koruptivnu stranku sto naravno nije istina vec je bezocna laz i potvora. U tome su im se pridruzile i neprijateljske sluge iz SDP/NS/NIP-a njihovi funkcioneri, clanovi, simpatizeri i kvazi botovi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Od države neće ništa ostati poslije SDA. Sve je uništila.
SDA je sve kriva i sve je uništila.
Jel vas dosta više, i Bakira i SDA.
Mafija.... Boli kur... c Erdogana z, BiH vodiš da ulaže u Srbiju samo sanjaj da koga zanimamo zahvaljujući nesposobnom Bakiru i lopovima
Dok je sujeta jača od razuma a politiku kroje neobrazovani poltroni..nema napretka. Ja svoj glas nikad nisam dao niti ću dati za takve političare i politike. Možda je malo i nedovoljno u ovom.trenutku ali je principijelno i odgovorno. Nemam za koga glasati.
Bosanski tronožac ne može stajati na dvije noge" . Pa eto Bake, prestanite Hrvatima nametat svog rezervnog bošnjačkog predstavnika.
Da li cemo mi ikada docekati nekog pametnog clana predsjednistva,nebitno koja stranka...djeca nam se smiju ko nas predstavlja moj Reufe...
Mogu pričati i govoriti šta god hiće, mi znamo šta misle. Zbog toga treba biti budan i pratiti situaciju. Podrška SDA i gospodinu Bakiru. Crknite dušmani!
https://youtu.be/xIZt6twwZgo
Srusio si drzavu a rusi ti se i stranka jbga....hoces ti da ti je stranka bitnija od naroda !!!
Dok se zlocinci dogovaraju kako da ruse BiH uz gomilu krmetine na stolu, ovaj se bavi Camparom koji je BTW sam izasao iz stranke. Samo da se ne zaboravi, Vucic je bio aktivan clan stranke cije su paravojne jedinice cinile nezamisljive zlocine, Dodik velica sva ta nedjela i sutra bi ponovio Srebrenicu, Covic predstavlja politiku koja je 93. zabila noz u ledja BiH.
Ti si kriv za ovakvo stanje
Dosta je i tebe i tvoje stranke Bakire
Ja, I?
Bakire poštedi nas gluposti i izadji iz politike