Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad će Bake opet sve dati srbima i hrvatima i tako ce zaštiti bošnjake od mukotrpnog posla direktorskog Vođa naš Bakee
Najveći izdajnici
Mislite rastaljuju se.....
Fuj... 🤮 na ove SVE face... ljudi, dosta ih je....! 30 godina, a nista! Sve gore i gore....
Zamisli koliko jadnik moraš biti, da te ljudi izaberu, sjediš u parlamentu, ali opet ne smiješ ništa sam već čekaš da ti tvoj gazda javi smiješ li, ili ne smiješ podići ruku. Pa i pas ima više slobode.
Sad su na red došle fotelje i podjela plijena o kojoj se lako dogovore,pa kad završe ide "Srebrenica" i potpirivanje nacionalno - vjerske mržnje do izbora, pa opet podjela plijena i tako dok do sudnjeg dana ili nestanka BiH.
hebes ljude kojima je nacoinalnost zanimanje
Kako je počelo imat će SDA sjedište na Palama
Politika je turbo folk...
Kako bi vas sve redom rafalom pobio
Kad ih vidim sve ovako zajedno, srce mi zaigra. Sve najbolje im zelim u daljnjim obmanama i kriminalu a vi 'narode' opet glasajte za njih. Najbitnije je da je 'naš' a to da li kompetentan za tu poziciju je najmanje bitno.
Grupa nedodirljivih. Smiju li proci bez fizicke zastite od Sebilja do BBI? I jedan od ove trojice? Ako ti treba tjelohranitelj, tu nešto ne štima. Ako je sve ok, onda ti on i ne treba!!
ne daj Bože da ovdje nešto pukne....
Samo se usrane motke fatiti!!
Sve tri demokratske stranke na vlasti a nigdje u državi demokratije, doduše nema ni države, treba prvo stvoriti državu pa onda demokratiju u njoj.
Vidi sta je maskiranih lopova na jednom mjestu.
Kako se nije jedan snajperista instalirao negdje i skinuo ih,da se onda pravi država,a ne njih trojica stalno u svemu... Trebali smo imigrante unajmiti njih 10 i da upadnu i ćao...