Komentari (211)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kaže čovjek naučit će se Dodik "civilizirano ponašati" čovjek otvoren grijao ložio vatru za sukobe, i nije problem u civiliziranom ponašanju nego u ogromnoj količini kriminala koju opravdate ratno huškačkim temama
Kad ćete se vi Vladajući kriminalci takmičiti ko će više uraditi za narod, ko će više puteva napraviti, bolnica, ko će više povećati penzije i plate u realnom sektoru, kad će te se tako takmičiti a ne samo čiji je veći i ko je jači i tako 25 godina a vi blago rečeno milijarderi postali
Bakir Izetbegovic je najbolji politicar u Bosni. Odmjeren, stalozen, kulturan, spreman saslusati svog sagovornika. Ali nikad nije spreman praviti kompromise oko Bosne. U odnosu na onog kocijasa Dodika, Bakir je ljudska i moralna velicina. Trn u oku svim mrziteljima Bosne, i svoj FGR raji, Srboljubima, beogradskim setacima……..Narod to vidi i zna, i zato ce na sljedecim izborima SDA ubjedljivo pomesti svu opoziciju, a Bakir ce jos ubjedljivije pomesti sve kandidate za clana Predsjednistva.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Poslije izbornog zakona red bi bio uvesti zakon o dokazivanju porijekla imovine i oduzimanju iste nelegalno stecene. Posteno, za sve.
Meni nije jasno ko gura ovog covjeka da pregovara u ime svih on je samo predstavnik SDA i nista vise u moje ime neka se ne dogovara nista
Ako je SDA dobrovoljno proboanska onda si ti kalif. SDA je samo prolopovska strana. A Izborni zakon može biti samo sa strankama ljevice, desnice ili centra. Dokazane klerofašostičke stranke će na sud i neće moći da učestviju sa starim imenima. Idi sada pa se žali Čoviću, dodiku, Vučiću i Milanoviću!
Lazov i petljanac
mene odusevljava koliko dusmana ipak ima pristup internetu, :)... a vecina ih zivi po BiH vukojebinama...
Pa ti veze nemaš nisu svi tpri negativni ima i pzitivnih ali ti to nesvaćaš. P tvme je trebalo zajedničku vojnu vježbu koju si potpisao jer nepoznaš kakvi su srbi.Uvezli bi naj .orućje i ostavili kao banane. Prodao si 83 KM2 države i 7 km mora , ustupio si kontrolu neba dušmanima i dao Čoviću BHANSA Mostar ,Federalno socijalno u Mostaru itd dosta toga.Odstupi više neznalico i ispuni želju tvoga časnog oca.
Konacno pravi odgovoru, I DIREKTNIM izbor canova presednistva iz reda naroda pa makar to bila I asimetrija
A manja linija otpora je razgovor vucicem kojeg je htio odrzat....
Ako postoji probosanska opcija, onda ti mislis da su svi ostali kontrabosanska opcija? I ko vam dade pravo da samo vi volite i cuvjate Bosnu i Hercegovinu.Izrazite se kako treba probošnjacka opcija, klnacno. Samoproglaseni cuvari BiH prestanite konacno.
Čuj, srednje rješenje!? Pa to je već najava propasti i daljnjeg problema Na izborima.
Ima li tko da konacno u ime Bosnjaka zatrazi od USA i EU da se drzava uredi onako kako su sve drzave u Evropi uredjene i end of story?!
Prebacuje se loptica na Bošnjake od koji se traže ustupci. Bahatost i drskost je jedino što današnji svijet respektuje. Dodik zakuhao a Bošnjaci da plaćaju cijenu. Mi nemamo prijatelja u svijetu. Možemo se uzdati jedino u BOGA I SEBE SAME.
Nema ustupaka na račun države i na račun naroda nad kojim je izvršen genocid pa makar ovakvo stanje bilo još deset godina
Srednje rješenje je RS vojska,sudovi itd.. a Hrvatima vraćanje izbora legitimnog kandidata u predsjedništvo
Go(v)nar je dokazao samo da nema mu.a
U cije ime ti pregovaras tupane?