Komentari (386)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
što ne reče od tih 46 koliko ih je izabrao hrvatski narod a koliko muslimani i koliko od tih 46 nose muslimanska imena poput ovih iz goražda i bihača koji sjede u hrvatskom domu naroda LAŽEŠ BAKIRE OPASNO LAŽEŠ ajd mi smo hrvati navikli da nama lažeš ali LAŽEŠ I svoj narod PA I OSMICA SE IZJAŠNJAVAO KAO HRVAT itd itd
Od tih 46 pozicija koliko ih je Bošnjaka? Zna li iko koliko je pravi Hrvata na pozicijama ? Pozdrav za sve dobre Ljude
A ko ste vi da im nesto dajete ili uzimate.Vi to medjusobno kuda vam je to babovina trgujete. Ustav, zakon i izborni rezultat su jedino mjerilo, sve drugo je kriminal
Pametan neki matematičar, okle si ti
ROMIMA TREBA DATI VEĆA PRAVA.
Napusi se k...ca vise I relaksiraj se .... konju jedan
Samo jedna i jedina RBiH ili kratko i jasno Republika Bosna
SDA je nebitno dali će ostati cijelovita BiH ili će se raspasti, bitno je stvoriti islamsku državu u srcu Europe i na tome užurbano radi.... Dok je god Hrvata "E neće moći ove noći"
Bljuvotino nisi ni za sta
Relaksiraš sfinkter kad ti rade kolonoskopiju ili kad Sveubija obuče strapon u petak koji je dan za metak. Nikad čovjeka od tebe.
Relaksiraš sfinkter kad ti rade kolonoskopiju ili kad Sveubija obuče strapon u petak koji je dan za metak. Nikad čovjeka od tebe.
Pa Bakire, Hrvati ne treba da imaju 46 pozicija na uštrb Bošnjaka.
On kao da je sve njegovo
Klošaru!
Ima li bar trideset Komšića?
Ima li bar trideset Komšića?
Idiot! S kojim pravom on uskracuje svoj narod za nesto sto mu pripada? Odlazi vise!