Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na današnji dan 1993. granata od 120mm ispaljena s položaja Armije BiH pala je na dječije igralište u Vitezu i pri tom ubila osmero djece. Šuti Klixe samo šuti.
Maratonci trce posljednji krug.
Ponasaju se bas kao da im je 'babovina'. Narod ih je vecinski izabrao i ima pravo da zna kako se to i o cemu oni dogovaraju. Ovakav nacin ponasanja, ignorisanja javnosti i medija ne smije da bude sistematski.
čudna jada od Mostara grada
vidiš ti kako se sve može mimo normale kada nekome odgovara a zna se kome,šta se imaju sastajati i vjećeti je li Mostar na Neretvi ili na Savi,to svatko zna,tako isto izbori u Mostaru,nema šta da se priča,neka bude kao u bugojnu,Zenici,Tuzli,Sarajevu(mada je tamo nakarada od dva grada),i bila stvar,zašto izmišljati toplu vodu,.
Legenda kaže da je Bakir je po ko zna koji put skinuo gaće...
Izbori moraju biti uz postovanje demokratskih prava svih da biraju i budu birani. Nametanje bilo kakvih etno exluziviteta i podjela ne dolazi u obzir
Kukama vas po Neretvi tražili.
PREDSTAVA ZA NAROD! Isti višedecenijski scenario, poput TV sapunica: 1. god. (uvod) - formiranje vlasti (koaliranje tj. kopuliranje) 2. god. (zaplet) - raspodjela novca (budžet) (3,5 nama, državi i narodu 0,5) 3. god. (kvazi "rasplet") - rješavanje 1 ili 2 politička pitanja ili otvaranje nekog jadnog pogona 4. god. (kvazi zaključak) - predizborna kampanja: tenzije, problemi, raspad koalicija, kuknjava i priprema "nove sezone" serije "Vlast".
Jel dogovorena relaksacija odnosa da nam bude svima lakse :)
Šta li sad prodo Bake?
aluminium raspirator ova dvojica glume postenjacine drzava bosna i grad mostar zele da se oslobode ovih omrazemni oni neznaju nista radizi osim politika ali to im je losa strana nista dobro nisu uradili vrijeme je isteklo reket reket respirator + aluminium = 2 rafinerije =1000 reketa
Pokakim se na svakog clana sda i na ostale redom
Kao i uvijek ovu smo bitku dobili izborni zakon ček,naredni korak treci entitet SVI ZA HDZ
Dogovoren je novi izborni zakon, drzavni budzet i odrzavanje izbora u Mostaru i cijeloj BiH
Zavrtali ruke. Svaka čast. Bliži vam se kraj. Pol licima je jasno.
Kakva je funkcija Bakira i Dragana u politici pa oni odlučuju o nečemu? Ko je njih predložio da nešto odlučuju umjesto bilo koga? Narod hoće izbore, neće njihove lopovske dogovore! Il' su oni čobani stada ovaca...