Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vratite nam Elvisa, Haseta, Bruce Lee-ja, eto vam Fadil Novalic, Bakir i Sebija
Svinjo jedna ti bi da nas istjeraš iz predsjedništva a izronio si iz balage ko i Dodik a njegov si omiljeni pijun. Ivaniću prevarante glumiš gospodina a obični si govnar.
@B0G sda potpisala RS. tacka
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Treba vas sve delozirat na mars.. Onda bi zivot bio bolji :)
nacizam i ustaski sustav upravljanja bio bio idealan za bih a ovakve nakaze bi se vjesale po trgovima pred njhovom obitelji kao primjer drugima.
Podržavam Ivanića ovaj put...ako je predsjedništvo institucija BiH šta imaju "federalci" tražit tu..a hoćemo nedjeljivu BiH..
Nekima je nedjeljiva BH od dijela Mostara, preko Sarajva i Zenice pa do Tuzle i malo sjeverno
Pametno od Izetbegovića i Čovića, pusti majmuna da oguli banau, njega i njegove slikedbenike evalvuiranje je davno zaobišlo ....
Ivaniću, Predsjedništvo nije donijelo ni odluku o proslavi tzv. "Dana RS-a" pa si postrojavao četalje u Banjaluci.
On je dobio napismeno potpisano uverenje da moze da postroji. I to nisu "cetalji" nego vojnici OS BiH.
@Varaga900 Ako su to OS BiH, ja sam Kinez (a nisam).
ivanicu prestani to uzimat skodi ti konju jaka neka droga
Bakire kad ces u penziju, dosta te covjece vise?!??!?!?!!!!
Kako nezvanično saznajemo, kabineti čelnika Federacije BiH jedan su od glavnih razloga što državna institucija nema adekvatnu salu za medije koja im je prijeko potrebna zbog čestih sastanaka sa stranim zvaničnicima. hmm
Ja bih vama svima delozaciju raketom na mjesec bez povratne karte.
Sve je to ista vrsta gamadi. Gdje zapiša teritoriju, ne napušta i ne izlazi dok se silom ne istjera. Fuj!
Ivanic na aparatima
Zašto Dudaković osim 17-godišnjih bošnjaka, u rat ne pozove i svog sina, kojeg je smjestio u Beču, a isto tako svoju snahu, kćerku vrlog mu prijatelja Genjca????? Vas ovce ovde loži, dok su njegovi na sigurnom. Otvorite oči ljudi. Kojoj je to budali stalo da ratuje, nakon godina tuge, jada i nesreće??? Dudaković nije normalan. Približilo se i njemu da odgovara za Šantića, pa bi sve poslao u vatru za svoju šiju. Pametnu glavu ljudi.
Ima % od vreca za spavanje... Mozda je us'o jos negdje u tal
još jedan performans domaćih izdajnika
I onda se cudite zasto Srbi tako reaguju kako reaguju.
Ta zgrada je rezervisana za predsjednistvo BiH , tu nema mjesta za druge politicare osim predsjednistva, ovaj put je Ivanic u pravu i zato druga dva clana nemaju pravo da to sprijece.
@PIPUN2,konacno u necemu da se slozimo!
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
ma hajte molim vas
http://www.avaz.ba/clanak/272505/sud-sutra-na-aukciji-prodaje-18-autobusa-10-minibusa-i-osam-tramvaja-gras-a