Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidi se koliko ovaj diktator postuje BiH. Od brojnih drzavnih institucija koje je moga pozvati, on se javio stranackom lideru koji nije ni u predsjednistvu, ni vladi ni parlamentu.
Sda hoce fildzanistan s begom i haračom a mi hicemo građansku drzavu bez sda klike. Sda nije sinonim Bosnjastva vec korupcije.
Uvijek kada se Porede države koje kao stoje uz tri naroda BiH Srbija Hrvatska Turska Samo Turskoj nalazite mahane ako komunicira sa Liderom SDA. KADA TO ISTO RADI Vučić, Dačić, Milanović i Plenković koji stalno dolaze samo kod Dodika ili HDZ-a onda je to OK??? PROViDNO!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sta ovaj ima veze sa BIH? Osim što je imao oca koji je najveći izdajnik BIH i svih naroda u njoj...
Sda hoce fildzanistan s begom i haračom a mi hicemo građansku drzavu bez sda klike. Sda nije sinonim Bosnjastva vec korupcije.
On je sin velikana i samim ti neko i nesto a ti si jedno veliko NISTA.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
BiH je samo "zalog-usvojce-hipoteka" turske za ostvarenje drugih materijalnih interesa na balkanu, a ponajmanje u korist Bosnjaka. ⚜️🇧🇦♥️
pa nije bakir pomogao turskom narodu vec građani BiH
Nije on pomogo nikome on je svoje sunarodnjake doveo Do litice i sada skacite ili pod tudju cizmu olos ,klosar...
Wannabe diktator (sin domaceg teroriste) i diktator razgovarali telefonski
U kom svojstvu Bakire si razgovarao sa Erdoganom. Kakav si ti lider,zar te nije sram i stid,ne pojavljuješ se nigdje,sakrio si se u mišiju rupu.Glavna faca vam je čakijaš,koji bi sada uspostavljao saradnju sa Srbijom,Rusijom,Kinom....Zapamti,Erdogan pada na sljedećim izborima.Bićete obojica niko i ništa.
GORSKE SLUZBE I POMOZI.BA SU UZ POMOC NARODA BiH POMOGLE TURSKOM NARODU. NIJE BAKIR POVEO SEBIJU ILI JASMINU DA POMAZU PA DA ON KUPI JEFTINE POENE UZ OVO SMECE DIKTATORSKO. SIKTER I TI I TVOJ KUM BANDO LOPOVSKA
Bi li kume kumovao i po drugi put.
De šta ste digli frku?! Čuo se sa kumom i to je sve!
Nije vise kum! „Ćera“ se razvela 😂😂😂
Mogao bi se Bake revansirati te vratit onu vrecu zlata kao pomoc turskom narodu, zar ne? Ali on je samo uputio rijeci podrske, lazne naravno, jer njemu ni njegovih gradjana nije zeo niti mu je bilo stalo da ih dovoede do kakvog takvog blagostanja. No oni to ne zele da vidi niti priznaju. Ne samo on svi oni su toliko bezdusni i nemotivisani za posao koji rade.
bosanci su prijatelji turske! bosnjaci šergetlije turske
Posavjetovali se kako sakriti svoje firme koje su gradile po svojim standardima, a ne po gradjevinskim standardima.
Istina…
Valjda treba da se zahvali institucijama i novoj vlasti. Sta se ima zahvaljivati ovom opozicionaru?
Erdogan će odgovarati zbog omogućavanja građevinarima da zaobiđu sigurnosne regulative gradnje. Našli se mafijaši sa dna kace
Pa sto se njemu zahvaljuje? Nije lik ništa, nula obična
Pa ovaj naš nije više političar. To što je zaposjeo čelo neke stranke mu je jedina konekcija s politikom.
Što je UZPu , Genocidašima i domaćim izdajnicima krivo