Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel ti bitnija stranka il narod keru
Njemu je najbitnija njegova i Sebijina guzca
Gdje vidis da spominje stranku duduku,covjek neda da zavlada apartehjd. Doduse ti nevidis dalje od očiju pa mi nije ni cudno. Po tebi bi uzp vladao ovdje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Preblaga reakcija, izgleda da nije baš rječit. I kako oni komuniciraju telefonom, kada Bakir ne zna ni engleski ni njemački jezik?
Pa valjda je ovaj naučio naš.
To je bio onaj prošli, ovaj sad ne zna beknuti.
Tebi je sve prihvatljivo samo da ti se ne dira u kriminal iu pare
Ne pita se SDA nego narod neka kroji zakone u tvojoj kuci kako hoce mene ne moze predstavljati neki Bookir i SDA
NickRaider prije 1 sat ...stranka SDA predstavlja bosnjacki narod. ODGOVOR NIKAD! SDA predstavlja Bakira i Sebiju i sve kriminalce u njihovom okruzenju!
Citam kako je Bakir jako dobar za Bosnjake!!!!!!!!!!! Ako time svi trolovi SA zele reci fa je jako dobar za sebe, Sebiju, Jasminu, cakijasa Zahiragica i ostale poltrone i uhljebe SDA, onda je tacno. Medjutim, svi normalni ljudi u BiH vide i znaju da je Bakir izdao i narod i drzavu. Da bi falsifikator diploma Sebija ostala direktorica, mi trpimo nevidjene ucjene od HDZ...itd
Koliko je popularan Bake da i magarci u Zenici nose njegovo ime
Suvišno gubljenje vremana za gospodina Smita, ovaj usrani izdajnik i njegova stranka nestaju nakon izbora.
valjda zakoni trebaju da odgovaraju narodima, ne strankama, politicarima, lopovima, kriminalcima
To je on i pokrenuo dupljak od početka mulja samo da bi opstao
To je sve tako dogovoreno da ne izgleda da je Bakir popustio. Ali i sva ta ideja da organizuju Bošnjake da ciljano podvale Hrvatima birajući njihovog predstavnika je isto bila na kraju karaje glupa i samo sa jednim ciljem. A to je odugovlačiti integracije za EU i umiljavati se Srbiji i budućem životu sa njima. Jer RS nemeš ukinuti i a u Srbiju ih gura i Turska zbog dobrih odnosa sa Srbijom. Ali to neide više
Ne biraju se u Predsjedništvo predstavnici "ovog", "onog" ili bilo kojeg drugog naroda, nego se biraju pobjednici izbornih jedinica iz kojih su se kandidati kandidovali! Nije BiH licna prćija "trijice" koji ju vode kao seosko gazdinstvo! Je l' ti to priznaješ trodjelnu podjelu BiH - mimo Ustava i mimo zakona?!
fbUser1657623456 Vi niste skontali smisao mirovnog sporazuma
Sda pada bake zao mi je
zasto niko od probosanskih stranaka ne trazi maximalne i jedine demokratske zahjeve tj. 1 covjek 1 glas 1 izborna jedinica na nivou BiH. Nek smit i bilo ko iz MZ kaze da to nije demokratski
Opet prodaje, srbima tuzba protiv srbije, hrvatima izborni zakon, dokle vise izdajico.
Pa Srbima i Republici Srpskoj zakon o zabrani negiranja genocida isto ne odgovara, ali što je pravo to je pravo. Nema tu želja. Imala je SDA vremena za proevropsku politiku. Sad mogu poslati nekog drugog u Beograd, jer i Zvizdić ih je napustio
2026 izglasat ćemo Reufa Bajrovića za hrvatskog člana predsjedništva.
Oni su se davno za ovo dogovorili. Da nebi Baketu pao rejting on će se buniti ali neka Schmidt uvede pravedan izborni zakon!