Komentari (324)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga Ti lažeš podrumašu i izdajico jedan. Opljačkali ste i uništili sve što ste stigli.
Bode tebe kuraz Bakire, studenticu vodaš, majka donijela vreću iz Turske, babo ostavio krezzube glasače u amanet, ako šta zapne Asim završi ... bode tebe Bakire, oslobodjen od razmišljanja.
izmaknem ti mamu
lako je prevariti narod za reviziju presude za genocid, lako je prodati Srebrenicu genocidnom SNSD-u, lako je dodiku prepustiti drzavni parlament, lako je covicu prepustiti sve finansije, lako je stititi svoje kriminalce od sudskih procesa a posten narod zbog par metara drva u zatvor poslati, lako je ici iz afere u aferu kao da ides iz ulice u ulicu, sve je to tebi izetbegovicu lako kao da je to tebi ave normalno da se radi govno jedno kriminalno
Frajer u iluzijama živi. Ne znam da ima toliko stanovnika u tim kantonima, uključujući stare i djecu, a ti barataš ciframa od pola miliona po kantonu.
Ovaj žućo se bavi direktorskim foteljama dok mu pajdaši Mile i Čović rastakaju državu - umjesto da od međunarodne zajednice traži da da BiH bude nacionalna država (Bošnjaka) jer ih ima više od 50% a i svim drugim dati jednaka prava. Svud u svijetu gdje ima neke nacije više od 50 % to je nacionalna država.
Kad su ti govorili dok su bili s tobom, nisi ih bendo ni za suhu šljivu. Više su ti značili "savjeti" raznih Prevljaka, Asima, Osmica itd. "Svi su se udružili protiv nas, mrzi me učiteljica"....su tvoji argumenti. E, moj Bakire....
OJJJ BAKIRE MAJKA TE NEIMALA.... AL VI ORE TE SVI ZAJEDNO I ORE TE I ORE TE I DRLJA TE I FREZA TE I MOTIKATE OVAJ NAROD 30 GOD.... DOK JEDNOM KADA PREORETE ZAPJEVA NAROD HAJMO IH RUSIT PA OD PJEVANJA PRERASTE U DIJELA... PUNA KAPA, HAJD DOK STE KRALI I DAVALI IŠLO JE NEKAKO SABIRALO SE.... ALI BOGABMI KADA SE KRENULO VADITI IZ DJEČIJE KASICE DA SE PREŽIVI NEVALJA NIKAKO.... NEZNAM STA CE BITI KADA I DJECIJA KSICA PRESUŠI...
Hrdjo jedna dosta te je...
Jade, samo poticete nacionalizam...fuj
Ista prica ko kod Dodika.Ko tebe ne slusa je izdajnik.LOPINO POKVARENA.
TI BAKEMAN SI NAJGORI, ČIFUTI TI ZAVIDE, SVI STE VI U BITI ISTI KAO I ONI NA TRAVNJAKU SAMO DRESOVI DRUGAČIJ. DRUGA FIRMA OVO ONO NA.... NEKI BOLJI NEKI LOŠIJ.... A TI SI ZAFRKAO KOEMANA SA KLUPE.
Ti i seka ste izdajnici Bošnjaka i BIH. Fuj
Šta se kaže za čovjeka koji je PATOLOŠKI LAŽOV ??? !!!!
HAJ ŠTO STE POKRALI SVOJ NARODN !!! OVDJE NE POSTOJI NI 13 PLATA A NI REGRES!!! A AKO I POSTOJI TO JE U 5,/' FIRMI I ON JE PREPOLOVLJEN!!! RADI SU PO 10h 12h ZA MIZERNE PLATE!!! GLAVNA ZARADA JE NA RADNICIMA!!! JER NE POSTORJI VIŠE ZARADA NA MARŽI!!! POSTOJI ALI JE ONA NEBITNA!!! A RAJA DOŠLA PAMETI PA ODE VANI!!! A OVO I ŠTO OSTANU IMA DA MOLE PRIVATNICU DA IM RADE!! I VEĆ IH MOLE!!
Odavno ne pročitah veće budalaštine. Nije skrenuo kao Dodo ali tu je to... Nabroja on 1.550.000 ljudi, Bosnjaka, u 4 kantona... šta li je ovaj imao iz matematike?
Izdaja je subjektivan pojam, jer i Cosa nostra ima svoje izdajnike. Vi ste s druge strane skupa sa ostalim koalicionim partnerima davno izdali narod koji predstavljate.