Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da imaš obraz nebi ni ti se kandidovo...
Samo da još ti odustaneš imat ću nadu da će nam krenuti.
Ja sam Bakir SDA vrlo rado pokrast ću vas ja glasajte za mene biće vel'ke cijene prodavat će te sestre a možda i žene jeee.
A koji k...c si se i ti kandidovao..
I tebi Bakire je vakat da se povučeš iz politike kako bi se moglo suditi i tebi i Čoviću i Dodiku. Sva troica u paketu na goli otok ili javno vas objesiti kao Čauševskog.
Dodik i Covic su provaljeni od strane MZ i sada prave vise stete nego koristi, te naravno, njihovi gospodari ce izvrsiti letecu izmjenu i stafetu srama i mrznje, ce jednostavno preuzeti neki novi izdajnici u ocajnickom pokusaju da ponovo pridobiju MZ na svoju stranu. Ovdje se radi o 2 velikodrzavna projekta, a ne o autenticnoj politici ova dva genijalca, tako da je nevazno ko dolazi na njihovo mjesto. U svakom slucaju, uzalud vam trud sviraci....
Pa zbog cega si se ti kandidovao za predsjednistvo BIH malo ti ovo sto si pokrao bar je su se ova dvojica povukli Dodik i Covic sto nisi i ti narod te mrzi nevoli Bakire
Ne budali majmune matori ... Svima su vam savjetnici lumeni , ali u qurcu, pokupili bližu i dalju rodbinu i podijelili im plaće samo da šute i gazdu DOBRO slušaju ...
Eki ONOmisli. Pa ko je tebe savjetovao da se kandisujes?Koga ti uopce predatavljas i zar ti nije dosta sto si do sada nagrabio. Stvarno ONO misli. Znas li sta uopce znaci misliti i koji organ sluzi za to?Mislim ja da tebi on nedostaje.
Sto se ti meni gadis Allahami nemogu te smisliti.
Jooj kad čujem ode radna snaga. Pa nek ide, kad ima bolje uslove. Sta su trebali sjedit kod kuće i pravit brojno stanje u zemlji. Ja lično ne pamtim bolji standard da je ikad bio u BiH. O Pitajte svoje starije gdje su sve proputovali i kako du živili. Danas svaka šuška putuje po svjetskim destinacijama.
nemislis nego sve vi radite u dogovoru da bi jedne druge odrzali na vlasti
Nemoj ni ti ziv bio. Daj te mladzima priliku.. ne mogu vise iste face da gledam
Kud i tebe nije,hebem te naranđasta.
Ljudi imaju savjetnike , sta je sa tobom
Ima Seku
A ti ćeš sigurno izgubiti i sva trojica na otpad