Komentari (286)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozemo li odmah dobiti izbore? Umjesto da ih prolongirate? Hvalaa
Cuj odgađanje izbora cega se sjetila SDA bagra 🤣🤣🤣🤣🤣
bakir ugađa draganu i miletu, dok glas hrvata ne bude vrijedio kao 10 bošnjaka neće biti izbora
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Odmah državni udar ako dođe do odgađanja izbora.
Samo tresi po tastaturi pa kad ti SIPA upane na vrata, biće izvinite nisam ja tako mislijo. Sram te bilo, umjesto da ustaneš i pokloniš se svaki puta kad se izgovara ime Izetbegović.
KAD SU SDA-OVCI VIDILI ANKETE DA UBJEDLJIVO GUBE, ODMAH PRAVE KOMBINACIJE SA DODIKOM I COVICEM DA BLOKIRAJU SVE. IZBORI SE MORAJU ODRZATI PO SVAKU CIJENU.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Bakire crko dabogda. Samo ugadja Dodiku i Covicu. Cime su te ucjenili???? Vi koji glasate za SDA ste najveci neprijatelji Bosne.
ni ne pomisljaj na odgadjanje izbora..cak sta vise treba vas otjerat prijevremena i postavi privremenu vladu
Samo čisti Protektorat uvest .Guzlate se 30 godina ko je veći poglavica a u šatoru sve manje Indijanaca.
Podilaženje "mirnom razdruživanju" da neprijatelji ove države dobiju mdđunarodni legitimiget. Ovako je i njegov otac sjedao za stol sa teroristima koji ga nisu imali i sam im je dao legitimitet, Karadžiću i Bobanu, za isto ovakvo "legitimno predstavljanje naroda" u ratu. To nije diplomatska greška Izetbegovića ili želja za dogovor, već želja da se dobije svoj Fildžan, makar tramvaj kec, gdje će biti IzetBegovina u kojoj će biti emir i zaglupljivat mazlume koji tu zaglave
Znači pronašli su izgovor za ugađanje HDZ-u. "Da bi bili izbori mi moramo izaći njima u susret". Seljačko-kriminalna bagra
Je*em mater svima koji budu glasali za iste i ove izbore
Mrs!
To vas trojica i hocete mamici vam kriminalnu
@Scotland Niko nikom ne ugadja.Svima njima idgovara da se izbori odgode.
Aha, poceo i on sa ovom pricom. Ni njemu ne odgovaraju izbori. I njemu se opasno poljuljala fotelja pa bi na izborima prosao lose.SDA je na proslim izborima dobila oko 20% glasova biraca i on nema pravo da donosi takve odluke samostalno.
SDA ovci prpa vas vec hvata, izgubili ste sve velike gradove a u oktobru cete lagano izgubiti i Federaciju.
pa za nardenih 30 godina mozda nesto se i dogovrite...il vam je i to malo-
idi u poljoprivredu i šumarstvo nije za tebe politika
Ne nije moguce pomjeranje izbora! NI DANA
”Sto je babi milo to joj se snilo” tako i tebi da jos odgodis odlazak sa vlasti ovih koji su sad na vlasti ali ”nece moci ove noci”😜😏