Komentari (219)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E Bakire samo ti ne opisuj Bosnjake,Ti si Izdajica Bosnjackog Naroda jadu jadni...unistio si BiH to ti narod nikada nece oprostiti,Kuca ti Kraj Dinastiji Gotovo Kriminalci!!!
@1dis Obicna crnogorska baraba!
🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Dok drugi kandidati za svoje položaje mogu zahvaliti stranačkom stažu, MIRSAD HADŽIKADIĆ je svoju poziciju izborio samo i isključivo svojim radom! https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/ Napomena: #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, što nije slučaj sa kandidatima koji koriste vaš novac kako bi na vas gledali sa visine. #MH svoju kampanju finansira samostalno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hvalite me, medna usta moja !
Tacno, nesebicni smo i darezljivi ali i glupi smo takodje, da se ne lazemo
Kome ba tii
Pa što si sve što je vrdno kod tebe sklonio u inostranstvo? Žuti lopove!
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Postavite direktno pitanje Mirsadu Hadzikadicu na FB stranici - https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/ Napomena: #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, što nije slučaj sa kandidatima koji koriste vaš novac kako bi na vas gledali sa visine. #MH svoju kampanju finansira samostalno. Hadzikadic2018
HEM IM MI DARUJEMO , A I PORED TOGA ONI NAS UREDNO PLJAČKAJU.
⚜✨ Od vise iskri ljubavi buknuce plamen ljubavi koji ce sagorjeti svo zlo i mrznju i donijeti mir i radost svima nama. Dobro uvjek pobijedi - Hadzikadic Mirsad.
Plan za BOSNU I HERCEGOVINU: 1. Mirsad Hadžikadić. Hadzikadic2018
🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦 Pravi nezavisni čovjek, koji ne polaže račune nikakvom šefu stranke, nego narodu - čovjek koji može biti lider za novu Bosnu i Hercegovinu - HADŽIKADIĆ! https://www.facebook.com/mirsadhadzikadic/ Napomena: #Hadzikadic ne finansira kampanju od budžetskog (vašeg) novca, što nije slučaj sa kandidatima koji koriste vaš novac kako bi na vas gledali sa visine. #MH svoju kampanju finansira samostalno.
Bosnjaci su selo u Hrvatskoj
Ono kad ti istorija naroda pocinje sa Alijom
bakir: nesebično je uzimao od naroda i darivao sebi i svojima
ha ha ha bolesna turcad
Pa jesmo u pravu si, dali smo ti živote ali nista za uzvrat dobili. Izgleda da nismo svi nesebični.
dOBAR NAROD I glup!
Ne može to biti Edicija Bošnjaka kad je B.I. i stranka SmraDovA isključila iz projekta mnoge učene Bošnjake priznate u cijelom svijetu osim kod Bakira i SDA. Pokušavate već treću deceniju iz svih sfera života eliminisati Bošnake koji nisu po vašim kriteriima. kriterijima MM , halkara minderaša i ''intelektualaca iz ''rtabačkog mesdžida''. ''hej nane, iziđite iz kuća i avlija zaspite ih lugom, bacite na njiha vrelu vodu....''
Keep calm vote for Hadžikadić #pravipredsjednik