Komentari (353)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Skup sa lazovcinama i kriminalcima. Nisko je pao ovaj Tusk.😋
@MartiMisterija jasno i glasno, ništa nisu uradili faktički i ne žele opet da se povuku, jer će ih nove sudije poslat u tvorzu... začarani krug.
@KIKS3R Svaka cast
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
HAJDE ŠTO LAŽEŠ SEBE ALI ŠTO VIŠE LAŽEŠ SVE OKO SEBE, ČUJ STANJE MNOGO BOLJE U KOJOJ VIŠE DIMENZIJI ŽIVIŠ MAGARČINO LJIGAVA.....
BiH kao drzava ne postoji ni na jednoj mapi osim geografskoj. Pravna drzava - 0, Obrazovanje - praistorija/sablon, Ekonomija - robovlasnicki sistem, Zdravstvo - nikakvo nema ko naslijediti stariju gardu jer su svi otisli ljude ce lijeciti nestrucne osobe, Diplomatija - sistem "sta je to?", Putevi - ne daj boze nikome. To je tako i ostace, samo ko nije otisao nigdje van bih misli da je nesto ok.
Rad RED poredak čuda blagostanja stvaraju http://narod-ne-zna.weebly.com/uploads/2/6/7/3/26732331/795369555.jpg
Za mene je skandalozno koliko Čović degradira Bosu i Hercegovinu, kao njen član predsjedništva. On bi da se Srbija i Hrvatska više pitanju nego mi o nama samima. Kako može davati podršku izgradnji mosta kada ni granica nije utvrđena. NJihova prva zadaća je čuvanje itegriteta i suverenosti ove države a on je svakim danom sve više narušava.
Prva zadaca svih predsednika na svijetu je stvoriti ekonomski povoljan ambijent, da nahrani gladna usta, da mu auto broj 1 na cesti ne bude golf 2, da stvori pravnu drzavu, da iskorijeni korupciju(policija se skida za cenera), da reformise obrazovanje po potrebi zemlje a ne sablonski, da se znaju prioriteti, ne mogu doktori u drzavnim ustanovama imati istu platu kao konobori u seoskim kafana. Kad sve to budes imao imaces i suverenu drzavu, ali njima botu odgovara praznoglavost naroda.
Tebi je predobro.Ne bi ti bilo ovako ni u Njemačkoj i Svicarskoj.
Imam osjecaj ko da zivim u Njemačkoj.Ne lupaj neznalice
Našim političarima je bolje u Bosni nego da budu bilo gdje drugo u svijetu. Odatle im izlazezi samo optimističko stajalište. I sad kad bi izgubili pozicije oni su se obezbijedili za narednih 200 godina.
Ja evo kontam od prije 5h sta da napisem u komentar,i ne mogu,ne znam sta bi napisao,ovakve izjave slusamo i citamo vec godinama,mislim da je sve vec receno,samo se ponavljamo.
Bake otvori konačno oči
he, ne kaje se sa tuskom, nego sa turskom
Kredit od 150 miliona eura za autoceste je uspjeh?! Pa jbm ti sve ono žuto bolesno,da li si normalan više,GDJE SU PARE OD AKCIZA!!??? A i vama dragi moji Bosanci i Hercegovci ovom prilikom jbm sve po spisku jer pamtite krace od ribice,jer ste toliko lijeni za bilo kakve promjene,sve od do vam jbm!
On je lud uporedjivat jugoslaviji i sadasnje stanje istina da si se prije oblacio na kredit kucio i nije bilo hljeb kraj kontejnera, al ridjobradi bomba, mladi odlaze konstantno neces vjecno zivot metilju bosnjacki.
Jes upravu si haj citaj dalje.
U FBIH solidno, u RS-u raspad sistema
Ma super nam je stanje, bjezi ko moze, policija upravo narucila duge cijevi, nezaposlenost mladih 60% (EU prosjek 25%, Grcka i Spanjolska 40%), toliko smo korumpirani da nam je udio stranih investicija u BDP-u 1,8 %, zdravstvo i skolstvo u slobodnom padu, ljudi kopaju po kantama....ali vjerujem da je nekima puno bolje nego se cini i nadam se da ce SIPA jednog dana to istrazit pa da znamo gdje su sklonili pare i koliko im je stvarno dobro....
Opet se napušio.