Komentari (259)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da ste se bavili izgradnjom države umjesto što ste se bavili kako da sve što se moglo opljačkate više bi nas danas i neprijatelji poštovali. Bitni su vam podobni i rodbina, a ne oni sposobni i pošteni. Sjetite se patriota i naroda samo uoči izbora. Borci vam se liječe plaćajući po privatnim klinikama, jer ste sve sposobne otjerali s državnih i ne može se na red doći kod onih malo još što nešto znaju...
Bakir i Fadil dižu poreze, jel to borba za narod? Svaki pametni privatnik će sebi i svojim radnicima smanjiti plaće i nećete bando SDA dobiti efekt kakav očekujete podizanjem poreza na dohodak. Dizanjem poreza samo tjerate iz BiH školovane i inovativne ljude koji stvaraju novu vrijednost. SDA banda osuđuje BiH na radno intenzivnu industriju. U BiH će dolaziti samo oni koji će iskorištavati robovsku snagu za 800 KM crkavice. SDA je osudila BiH čovjeka na siromaštvo i robovanje.
sda fasisticka organizacija je zlo za bosnu, u ratu nas plajckali na donacijama, u pandemiji na respiratorima, sda bi na porezima, ko god za njih glasa dabogda mu se ruke osusile, a sva zenska familija karcinom fasovala, hebo vas sda, u 15 vijek nas odvelli
Blago onoj zemlji koja tebe nema
Vrijeme ti je za penziju! Treba mladi da se zapošljavaju!
Samo da se tebe riješimo bit će i mira i ekonomije i bratstva i sloge. Smeće riđavo, dosta je i tebe ojebino bjelosvjetska.
O moj Boze pa kakav je ovo licemjer,pa SDA nas sistematski unistava decenijama svojim lopovlucima. Ti si jedan kriminalac koji ima dogovor sa Dodikom i Covicem kako strpati u svoje djepove sto vise para. BOLJE TI JE DA SUTIS NE JAVLJAJ SE I JA TE MOLIM NEMOJ ME TI BRANITI.
Boookir - elokvencija prosječnog čobana sa Vlašića. Dobar je to čovjek, ali djeluje kao seljak.
Izetbegovic zvuci kao neko ko se upravo probudio... Zaista nemam rijeci za SDA i njihove pristase.
Kao bosnjaku ne mogu ga smislit.
Odr dole gdje su manjina bosnjaci pa im palamudi 😂😂😂
Nestani kretenu! Ti si vođa samo takvima kao što su " likovi" na slikama. Vrijeme ti je da se preseliš u neku selendru. Zagađuješ Šeher!
Kakve su ovo nove gluposti
Vidi đuturuma i SDA poltrona u auditorijumu. Vjerovatno mutavo alijino gowno misli da su intelektualci i udarna snaga Bosne
Mrs
Narod treba vodju koji voli svoj narod i koji zeli dobro svom narodu!! Koji nece dopustiti da mu je narod gladan i da mu mladost odlazi!!
F uuuu
Mrš s tom pričom. Trljate jedno te isto 25 godina. Fuj
Mrs ne treba mi jedinstvo s ovcama,hocu da imam normalan zivot,i da svami dan ne brojim zute kovanice po dzepu. Mislis da je nekome bitno kako se zove ova drzava i koji narod u njoj prevladava,bitno nam je samo da imamo uredjenu drzavu,zaposlenje,solidno zdravstvo,da nema korupcije,kriminala.A hoce li se zvati Bosna ili Kazahstan bas me briga