Komentari (248)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravo smo bitan faktor…pita nas se taman do autopraonice u Lukavici.... A to da cu ginuti u nekom novom ratu za tebe i Sebiju,to okači mrtvoraznesenom babi na Kovačima!
pa napravili ste džamahiriju, i svjesno ljude držite u neznanju i siromaštvu..to je vaš uspjeh..tzv. uspjeh.
E necemo bakire ginuti siguran budi zestoko si se zayebo..Ako ti se gine raznesi se na Poljinama..
sta kazes ginut cemo za zemlju haha,nikada vise,ginite ti i ti oko tebe jer imate milijarde razloga
... Ogrešu puca kragna oko vrata ... 😅😅😅
Hahahahaha, e neka si me jutros nasmijao od srca!!! Čuj, partizani bili naši a alija ti bio u ustašama u andžar diviziji. I pričaj bolan o 23% jer su za tebe Pale daleko iako se Skoro vide sa babina mezara!!!
Hahahahaha, e neka si me jutros nasmijao od srca!!! Čuj, partizani bili naši a alija ti bio u ustašama u andžar diviziji. I pričaj bolan o 23% jer su za tebe Pale daleko iako se Skoro vide sa babina mezara!!!
"Treba zaustaviti odlazak mladi", jbt govori kao da je opozicija s ne vlast dugi niz godina
Tako je Bakire
Neće RS izdržati do 2030.
Islamofobi mogu samo da pišu na klixu, dok bošnjaci vladaju, selam i cmok :))
Magarac, nema na Klixu nikakve islamofobije, manjinama i macehama ne smeta nikakav islam, nego im smeta bosnjacka veciina. Prema tome, ovo na Klixu, nije to islamofobija, nego bosnjakofobija i to iskljucivo zbog teritorije, manjine bi da istrijebe Bosnjake.
Ne trebaš ti ginut ni za kog, samo daj ti 100 000 radnih mjesta, Bakireeee!
ouf stvarno imas kapacitet jbo ti mater svoju. i babo ti je slao narod bez oruzja,podrske i hrane u mezare.
Shvatio Bakir da se neispunjena predizborna obećanja mogu žestoko obiti o glavu pa počeo da prodaje šuplje neodredjene izjave koje imaju neko patriotsko naličje.
ovaj debil iz paštete iskoči.
hahahhahahhahahahahahaha. Kada SAD,Rusija, Njemačka,V.Britanija budu pravile nove karte Balkana baš će Bošnjake pitati za mišljenje. Jojjjjjjj ko nas vodi. Već nas je odveo u Afriku, uskoro se nećemo moći porediti ni sa afričkim zemljama.
E da mi je samo znati ko mi dade ove minuse. Kontate li vi kako svjetska politika funkcioniše? Mi na Balkanu smo uvijek bili predmet raskusurivanja velikih sila. Ili mislite da će Bakir napraviti od nas velesilu u rangu sa SAD, Rusijom, Kinom,...
A staces, lider isti kao i oni koji ga biraju.