Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Istina, niko vise svoj narod ojadio nije u hiljadugodisnjoj historiji Bosne, a i Hercegovine.
SDA ce na sljedecim izborima pomesti svu opoziciju. Jos ubjedljivije, nego na proslim izborima. Bakir ce na izborima za Predsjednistvo pomesti sve ostale protivkandiate, ubjedljivije nego zadnji put. Ko u to ne vjeruje, uvjerice se za nesto vise od godinu dana. Naravno da ce pred izbore FGR raja da nabije po 3000 pluseva na svoje top komentare, ali to im nece puno pomoci kod naroda, jer narod ne zivi na Klixu kao oni.
@UputnicaZaJagomir drzi se Jagomira i ne preskaci terapije, sretno ti
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Desi se udar na porodicu Izetbegovic, Klix ih odma pogura, svaki drugi članak neka Bakirova izjava. 😂
Pazi sad kako će instant obrisat ovaj komentar.
pa ove izjave samo rade protiv njega, isto kao da piša narodu direkt u lice
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Đe si Bake govedare, napokon govori istinu.
Tucat ces kamen Bakire
SMRT FASIZMU SLOBODA NARODU... Bakira Sebiju i ostatak hobotnice na Goli otok pod hitno.
Zasluzuju sve patnje svijeta.Eto koliko su zla donijeli drzavi i narodu.
Marš kerino. ABD ideš na robiju zajedno sa svojom kravom glupom Sebijom...
Pa dobro bake, jesi li se konacno dogovorio sa zenom u kuci uz kafu, gdje i kad je ona studirala. I sta cemo za onaj ac812 i sms prije nabavke-DA TO NE VALJA PET FENINGA, TO JESS DA UBIJA KO GILJOTINA?😡
UputnicazaJagomir..... Taman si sebi pravu uputnicu dao, nema dalje
Pa i nema.... takve mafije i stranke sa, aferama i kriminalom, pljačkom sopstvenog naroda i države, dobro kaže, nema....
Ne treba nama zamjena za SDA nego za tebe i tvoju zenu i vasu politiku.babo ti je bio dobar covjek a ti si smece
SDA DO POBJEDE
Nikad vise
Čekaj 2022 vidjece tača. Isto sad što si dobio u SA sa Prevljakom seljacinom sandzackom. Samo još ovu seljadiju po ruralnim mjestima naučimo da ih lazete 30 god jer oni nisu bistri da sami to provale
ZAŠTO SE U RS NE HAPSI NIKO A POSEBNO ALUMINIJ I DRUGE KRIMINALNE RADNJE UZP 🇭🇷🇸🇰S OBADVIJE STRANE....☝️🇧🇦UZP HOĆETE IZBORNI ZAKON MALO SUTRA . TKO VAM UDOVOLJIO DABOGDA U PORODICI NIKAD SREĆE NEIMAO..
Podmalđivanje stranke DA, ali sa tobom i Sebijom? Zajedno imate 120 godina. Klix najbolje zarađuje kad Bakiru i Željku ne ide najbolje. Ne silaze sa stranica Klixa.
Izetbegovic nije posten covjek. Osmica je falsifikovao diplomu. Sebija radi posao bez potrebnih kvalifikacija - treba je tuzit za nesavjesni rad. U zatvor treba i Osmicu i Sebiju.
Ovaj šmrće ko usisivač ili je lud al totalno
Mijenjaj se glupane! Ilu ide.