Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad treba za njihove potrebe tu su azurni a kad treba nesto za narod da se uradi tad ili nema ili ne moze.Ovaj narod ako je iole mu pameti ostalo treba da ih kazni na izborima a ti ce izbori se pokazati da li zeli narod promjene ili samo se zeli kukati i govoriti da se dese promjene same od sebe.
,,Ovaj narod ako je iole mu pameti"... :)))))
Ovaj narod je glup!!!
To Bakire, samo dizi poreze, imali jos gdije da mozete povecati poreze, PDV na 50 posto...? Puuuuu
Oj džamijo
Kako samo jedan drugom gladite jaja...zavili ste ovu zemlju u crno, ali zato vašim guzicama ništa ne fali, mamu vam....
Јебете вас двојица ишта сем нас
Živkovicu ne seri..
Budalo teeoristička. Ne treba muslimanima više ni rat ni elementarne nepogode. Ti si 2 i 1. Ti ćeš ih u crno zavitu.
Zvuči kako zvuči, ali tako politika funkcioniše. Još kad se može dogoavarati oko ovako teških i važnih pitanja. Šta je alternativa? Da se ne dogovori? Svašta.
Čović na aparatima
H e b o li te Babo kriminalac, uvjek ste i bili u dosluhu sa srpskim i hrvatskim nacionalistima a sve na racun mahnitih Bosnja koji i dalje vjeruju i glasaju za vas SDA ZLOCINCE
jebote kako li ce tek biti kad nebudes radio u interesu svog naroda...uuuuuuu...
moj jarane al nas ye__bu duševni kepeci
slika 6 - kobra :)
ahahahahahahahahah ... majstor spina, on je covik seljak iz laktasa, meni smijesan i ako cemo vec drag lik, klasican srbin iz tog dijela BIH a najbolje ga je opisao akademik Filipovic .... sa druge strane bakire blesavi, kupi si kvalitetne decke PR menadjere a imas ih u Sarajevu i regiji, plati to, a otjeraj te seljacine i levate savjetnike, plati im da odu, i olaksaj bosnjacima da ako ne od tebe onda od covjeka koji dodje poslije tebe naprave politicara... likove ko fadil zvizgoja i sl-dalje
jer tako stetite cijeloj BIH i ostalim narodima ... nema popustanja profashistickim snagama, ali treba znati otici i u rusiju i kazati mudro i otvoreno sta mislis, izgladiti odnose, zacepiti papcima gibice, u srbiji i rs, otici u beograd i kazati otvoreno i jasno, ne prenemazuci se mozda da , mozda ne i sl... ali za dogovor i konsenzus uvijek biti spreman gdje se moze i treba ... oko granice drzave, nema price, zna se koje su, entiteta nema dodatni-i ove razvlastiti i kantone..
Svaka cast Bakire !!! Mislim svaka cast i tebi i tvojim ortacima Miloradu i Draganu ... Mogu da vas pljuju i mrze ali vi ste tate.Tako se j.ebe narod u mozak!
Nezna se ko je vece go vn o. Nemoze se nista ka narod voli go vn a. Dobiju kilo kocke i deset deka kahve i jedan sok i zadovoljno trljaju ruke.