Komentari (269)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lopove tiše
Lider! SDA do pobjede! 💚💚💚🙋🏻‍♂️
SDA lazirala i pokrala prosle izbore. SDA lazirala izbor Reisa i postavila svog covjeka Kavazovica.SDA i Bakir nisu zaista predstavnici Bosnjaka,oni rade samo za svoj interes.Kavazovic nije zaista predstavnik bosanskih muslimana,nego je marioneta SDA.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bakire ako već uspoređujes djelovanje reisa sa kardinalom, onda bi trebao biti objektivan i priznati da je kardinal u proslosti u vise navrata javno iznosio neslaganje i kritike upućene HDZ-u i njenim čelnicima.To su jednostavno dokazive činjenice koje ti dobro znaš ali svjesno se služis najeftinijom propagandom koja očito prolazi samo kod tvojih glasača.
Znas sta je drskost i bezobrazluk Bakire… rjeci tvoje majke “daj jednu vrecu zlata za mog Bakira” dok su se skupljale donacije u sred rata. Srami se.
Do sada sam glasaoza SDA.Ali sada ja i moja porodica imamo drugacije misljenje.Iz dana u dan sve nam je losije.Ode nam omladina kcerka mi je otisla prije tri mjeseca.Ne moze da se nacudi da ima ovakav dobar zivot sada.Na ovim izborima realno SDA nema ama bas nikakvi samsi.Trops
Bolan ne bio reis, kardinal i onaj ne znam ni kako se naziva su samo predsjednici vjerskih uzp udruga. Koji su oni faktor osim remetilački.
Koja drskost da ste doveli do toga da ako nisi Bakirov poltron i u sda nisi ni musliman e to je meni drskost. Sve znamo ridjokosi da reis igra kako ti sviras…
Svaka druga hdz,ima li ista o ekonomiji
SDA I Bakir svojim neznanje I bahotoscu ugrozava Suverenitet. Ne zna ko je Suveren u BiH, smatra Bosnjake, Srbe, Hrvste zasebnim Nacijama, to jest ne prizna BiH Naciju, cime rusi drzavu I suverenitet.
Bravo Konakoviću, uspio si degradirati i omalovažiti reisa. Kliksovci se naslađuju vrijeđajući reisa . Sve ovo ide tebi na račun.
Sda je nadrskija stranka sa najdrskijim kadrom,sto rece Kakir JA I ????
I budali je jasno da ovaj sluzi bakiru i da samim tim vara narod jer nece da kaze istinu narodu da je ova ekipa duboko korumpirana itd., ovo sto radi reis a sa pozicije vjere je licemjer posebne vrste.
U historiji postojanja IZ BiH nikad gora nije bila situacija,sve drugo je od onog sto treba biti.To je Alijino naslijedje o 1990.g.,zloupotrebio je istu i upregao za svoje i njegove druzine,SDA interese a sin nastavio,HARAM vam IZETBEGOVICI i vasim politronima i saradnicima bilo.
Jedva čekam dan kad ce SDA pasti sa vlasti i otici u u prošlost!!! Jedva čekam sudove kad počnu da otkrivaju ratna i postratna politička ubistva i kradje milijardi dolara donacija!!! Kad se sve otkrije ima da se zatvora dobije 3000 godina!!!! Jedva cekam
Kad čujem kako ovaj Ridjobradi SKOT jahač Apokalipse priča prvo se ispovracam pa mu onda j.... sve po spisku!!! Najgora mi je ova licemjerna banda iz IZ koja zna da ova pogan laze i radi to sto radi a oni ih podržavaju!!! Fujjjjjjj Ali kako nas narod kaže nece lažov na lažova i lopov na lopova!!! Ovaj narod ako ponovo izabere ovu pogan i ne zaslužuje da mu bude bolje!!!
Idi u k....
Prices o SDA drskosti
Niko nije vise drzak od tebe.Krades,lazes,varas,obmanjujes itd.Nestani vise.