Komentari (267)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma hajde ba......dosta vas više.....sad je sve namontirano......nikad ti neču oprostiti komentar ....JA i....za onog čovjeka što odleža kaznu za drva a Asima braniš da je bio borac, kao da je samo on bio borac i niko više.....Dosta vas je u svakom pogledu....
hapiste bosnjackog nikolaja i elenu causesku.ni obraza ni pameti ni postenja nema kod ovih neljudi
Najvise mi smeta sto Bskir nema nikakvo saosjecanje sa obicnim narodom i ljudima koji nisu dio njegove hobotnice
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Nema lijeka za ove sposobne.
Da si bio pametan otvorio bih joj privatnu kliniku, pa neka se tamo zajebava, a ne zaposlio je u klinici drzavnoj da Forte i oni ludjaci malezi iz NS imaju s cime ispirati mozak ljudima i to ispirati godinama.
Nema lijeka za vas sto mrzite neku osobu hahahah Bakir nas krade 30 godina kme kme ne znamo sta se desava u nasoj drzavi kme kme sebija bakir fadil kme kme
Hajte vi sad pod ruku i kuci fino nalozite drva,duga zima za vas izetbegovici...
Ti si sve rekao sa demokratskim izborom u svojoj stranci ,slično kao u sjevernoj Korei samo jedan kandidat,utjerali ste strah po malim kantonima medju svojim clanovima da moraju tebe izabrat.Jadna je fildzan drzava koju vi napravište.
Niste jer ste vi nasilnici Hnjo hnjo hnjo
Ni mi > niti ćemo ikada. Ti i Dino ćete svakada.
Vidi mu samo pogleda onog oholog,prefriganog,cinicnog.E da mi je dozivjeti da i tebi dohakaju za sav kriminal i sto si ovaj narod u bijedu pretvorio.
Ovaj kriminalni par zivi izvan realnosti i bez dodira sa obicnim svijetom vec 25 godina.Ostavio mu babo rahmetli u amanet ovaj grunt,da ima onako za sebe i familiju. Samo ih procesuirati i suditi.Oduzeti svu haramom stecenu imovinu,prodati i podijeliti socijalno ugrozenima u drzavi.
E dodje kraj dinastiji zuti.Nema vise. Zovi sultana,ako je dostupan. Nego,uzmite vi penziju,dok jos mozete.Jer,ako vas poganjaju pravo moglo bi svasta biti. Nikada ti necu oprostiti onu tuzbu koju si upropastio. U normalnoj zemlji bi vec lezao dugogodisnju robiju.
Jao cuj mu ovih jakih floskula i parola.😂 Pa povukao si se jadan,vidis kako ti odradise hanumu,a trebao bi i ti uskoro doci na red... Trebaju procesljati sve tvoje pljacke,rekete,tendere,malverzacije i radnje koje si pocinio protiv drzave,na cijem braniku eto kao stojis jos samo ti.Obraz ti djon.
da se bogdom tako suprotstavlja kriminalu, nepotizmu, bahatosti i lopovluku ili bar inkompetenciji
Bakire gnjido jena on insanaU đepu nosiš papir od suda u Hagu da ti agent nije kredibilan za tužbu protiv Srbije i mimo toga okupljaš u Viječnici triso ljudi i lažeš ih hladno sa papirom u đepuKasnije i sam priznaješ de je tako bilo ko eto nek se pokušalo***šta Što nisi okuppjenimrekao da agent nije validan al eto mi idemo sa tužbom.....
https://youtu.be/vTW7_cg10ws?si=HMSe5MHUmB96hHbX Muzička numera za kraj. Vesna Zmijanac, Nevera moja bio si ti
Najvece zlo koje se pojavilo u bosnjackom korpusu unistio,opljackao,raselio muslimanski narod po bijelom svijeu.Akobogda ceka te sudbina Causeskua INSALLAH takoder i elenu sebi-ja AKOBOGDA DZEHENNEMSKE VATRE AMIN🔥🔥🔥☝️☝️☝️
Fakat zivi u nekom irealnom svijetu
Hajteee laganini u Tursku u kvart što ste kupili poštenih otimanje od države.
Ne mogu se oni ni tamo sakrit , Sigurniji su oni na poljinama
Bakire slunto, ispali sebi metak u glavu. Imaš li imalo srama navodni muslimane?