Komentari (385)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I 500.000 radnih mjesta po zapadu
Takooo je uvaženi Predsjedniče
Evo ga opet, pa ko je poslao sve one iz Srbije Makedonije Crne Gore Hrvatske Bugarske Ruminije sve čisto nigdje omladine, nikad Balkan neće moći platiti radnika kao švabo. Ali ovde samo to koristite protiv SDA i Bakira.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Čovječe imaš li ti obraza i karaktera. Dokle ćeš više sa čovićem i dodikom da jašeš ovaj napaćeni narod
Od bovog mandata pocinje raditi zaoprave: https://www.sdp.ba/becirovic-je-u-protekle-4-godine-bio-ubjedljivo-angaziraniji-drzavnotvorniji-i-odgovorniji-prema-gradjanima-od-izetbegovica/
Moras biti dobar KRETEN U GLAVU da ovo smatras istinom....hallooooo 50%.....KRETENIZAM ZA SIRE MASE..
NE GLASUJTE VIŠE ZA LOPOVE
😂😂😂😂
Jel ovo Bakir postao clan Monty Pythona.....
Hoće hoće nadoći će plata ko ćuna u šesdesetim
E što ga masno omasti Bake prekuco si Čombeta moramo te u Lud Zbunjen Normalan da sa Refkom i Čombetom glumiš
Da si 5% ispunio sta si obecavao 30 godina mi bi bili kao Amerika.Moj Bakire u crno si nas zavio !!! Boga mi dragog da sam ja na tvom mjestu mene bi sramota bilo pojavit se i pricat to sto ti pricas .DENIS DO POBJEDE !!!
Sad kao i on nesto prsticem prijeti, vidio od brata Erdogana haha ali ostaje smokljo koji dalje od sebijine suknje nije odmakeo. Ustvari ima i on talente za pljacku drzave, to mu se ne moze prigovoriti. Ali Bakir ostaje NAJVECI NEPRIJATELJ BOSNJACKOM NARODU, bez konkurencije.
Poturci
Nećemo veće plate, hoćemo još novih liftova.
Mami ti picu povećam za 50% Bake naš.
Da te Bog cuje.. sve ce tako biti ako Bog da, da ti mandat bude do kraja zivota .. Ali u ZATVORU gdje ti je i mjesto
On može ostvariti samo inflaciju od 50+ %, kao i njegov učitelj sa Bosfora!
🤣🤣🤣🤥🤥🤥