Komentari (346)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad kad Dodik stane na stranu Armenije, samo da kontru opali. #Ja,i?
@hunter1 pa tako ce i biti jer rusi podrzavaju armeniju a turska azerbejdzan, nije ni bake ovo napamet ispalio
Bravo Bake najveci LIDERU nas bosnjaci, pored toga sto štitiš bošnacki narod i brineš o njemu vidimo sada da vodiš računa i o drugim pravoslavcima ugroženim muslimanima u Azerbejdzanu, jer sene iz Azerbejdžana po svemu podsjećaju na iskustvo BiH, kada je i naša zemlja bila izložena brutalnoj vojnoj agresiji s ciljem protjerivanja stanovništva i komadanja njene teritorije gdje su počinjeni neviđeni masovni zločini UZP i GENODID.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
On samo pogoršava situaciju za Bošnjake. Izgubiće svaku empatiju među EU zemljama, SAD, Rusije, a oni puno odlučujuj o budućnosti BiH.
@Gelecek USA je na strani Azerbejdzana, a Rusija na strani Armenije.
@pinkman Otkud vam to. Jedno je priželjkivati a drugo je stvarnost. U svakom slučaju ovaj Bakir ako je divanio sa par istomišljenika i komentisao ovaj rat, nema stvarnu sliku svog položaja i Bošnjaka u BiH.
Pa nek neko kaze da Džaferovic ili Komsic imaju ikakve vez s bilo cim. To se pitaju on Bakir, Covic i Dodik. Zlatna trojka koja vedri i oblaci u BiH...tj. oblaci.
Mozes mislit koliko trebas bit lud da navijas za ubijanje ljudi
Nama su prijateljski obje države a prdonja bi da ratuje i baca kost. Treba smirivati
Qurçino
Bakir ostarijo.
Haj glavati pomozi im onda. Lako je iz fotelje pricati. Tako su pojedini pricali kad je bio rat i u BiH.
Čekaj Aserbeidjan je zauzeo 6 sela Karabacha.... i ko to sad napada, a ko se brani ? Nego samo ponavlja Erdoganovu propagandu, ko papiga! Budala!!!!
Armenija je prelijepa zemlja
bakirova seka je iz azerbejdžana, a živkovići su iz srbije. erdogan je porijeklom židov.
100% ga ne zna na karti pokazati...
Tu se jedino slažem s tobom Bakira,ostalo si truba
Nemoj im ti pomagati, matere ti. Vidi kako si nama 'pomogao'.
Pa zar tu ne zive ovi drugi?? Ko kome preotima naselja?? Mjenjate dogovore , svakako ovi drugi zive tu.Presedan diplomatije! Dajte im taj dio zemlje, halalite.Pisace bi se u skolama za vas!
RUSKA PRLJAVA POSLA!!! NAJGORI NARODI SU RUSI I KINEZI !!!
Bakire posalji vojsku u azerbejdzan, posalji tesku artiljeriju, puske, municiju i ostalo, dobrovoljce...sve.. moramo pomoci nasoj braci