Komentari (212)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bakir je unistio institucije postavljanjem nesposobnih i neukih ljudi na najbitnije drzavne pozicije. fuj
Pa vidi nam ambasadora u Maleziji zalosna mu majka....A tek kad se sjetimo Hadze Efendica...
Ne mislim kazivati detalje", izjavio je novinarima Izetbegović. NeJma šta vrhunski inTELEktualac...🤣
Kabadahije kao i dodik ruku u dzep 🤯 lider maloumnog narodq kojim je vrh stado ovaca i krava .. i sta hodza kaze u dzamiji
Samo popuštaj Bakire, Bosna ti je ionako samo do vijećnice zar ne?
Fake ✋️
Bagra se kusura sa BiH kao da im je babovina. Pita li ovdje jos netko sta narod misli o svemu tome? Dosta vas je i vasih torovskih rasprava! Od torova sam mozete vi zivjeti, narod ne!
HDZ, SNSD i SDA; tri brata
Vi ne radite ni radnim danima.
"Kako je kazao moj rahmetli otac, pregovori su najteži posao povjeren živom čovjeku". Pa trebao si Čovića poslati babi da pregovaraju jer bi im bilo lakše, pošto nisu živi.
Vi ne radite ništa radnim danom još hoćete vikendom duple dnevnice da uberete LOPOVI!
Kome sada nije jasno?. Etno oligarhije kroz etno partije sa samozvanim vodjama naroda i uz pomoc politike etno podjela zele po svaku cijenu da zadrze svoju dominaciju. Oni se tajno ili javno bore protiv gradjanske BiH kao i protiv provedbe presuda u Strasburu i misljenja Venecijanske komisije. To zele da upakuju u tkz balans gradjanskog i etnickog sto je nelogicno jer gradjansko drustvo ne iskljucuje etnicki identitet ali daje svim gradjanima jednaka prava.. elem etnodiktatura baj baj
možel noćni rad Beže samo nas izvuci.
Birati predstavnika al da on predstavlja sve? Pa nisu ni dosada predstavljali sve
ne postoji bošnjačka strana, to najveća zabluda koja je gotovo dovela do nestanka bosne. postoji građanska bosna, jednaka za sve na svakom dijelu njenog teritorija. takvu bosnu ne može zastupati sda stranka jer ju je u ratu i poslije rata obezvrijedila.
99% da će postići dogovor. 100% da neće.
Jel dupla dnevnica za rad vikendom ?????
Samo nam se nemojte umoriti od silnog rada