Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbiju i RS treba sankcijama udarit isto kao Rusiju.
S Konakovićevom tzv. Trojkom i Mtel Vladom dobili smo prljave i krvave gradske ulice kojima vladaju bande, a ne njegovi ministri i direktori. Njegova vlast Sarajevo je učinila poprištem jezivih izvještaja o ubistvima, bodenje nožem bombaškim napadima i paljevinama. Pompezno su se razmetali s 300 mjera, a danas premijer Uk nije spreman odgovoriti ni na novinarska pitanja, a kamoli poboljšati sigurnost glavnog grada. Ostavke i smjena odmah.
jaro sankcije su pride. Trebaju djela za brisanje rezultata tzv gtrs. RBiH samo
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ja kad vidim ovog, odmah navijam za drugu stranu, po defaltu.
Ja sam Bosnjak. Na izborima, radije bih dao glas Dodiku, nego ovom namazanom 5kotu i njegovoj "stranci".
@federalac: Ako mislis da je tvoj glas nabolje sacuvan kod Dodika, onda glasaj za Dodika. Svako bira svojim interesima.
Pa zaustavi ti Izetbegoviću , Dodik i Vučić su tvoji prijatelji dokazani
Makar neko da se oglasi povodom svega sta se dešava zadnji dana.
O kakva sad priča Uzetbegoviću jeli ovo ored izbore, a nedavno si slao izaslanike da se izvinjavaju, saginjući se do zemlje da ri se orijatelj Vučić ne sikira, orevario si čitavu zemlju, isplatio si Softuću 150 hiljada maraka da šuti. Najmanje ti sada brini o narodu, uživaj u penziji, već si dotrajao a nisi imao ni rezultata, svi tajkuni su povezani sa tobom.
Pa bolan ti si tipičan SANU proizvod!!!
Glavni tužilac Tužilaštva BiH je Milanko Kajganić. Čovjek odavno ništa ne radi, očito po silnim dešavanjima i skandalima koji se dešavaju u BiH. I on je pod Dodikovim okriljem.
PIC-A sama ti riječ kaže da nema od nje pomoći
Daju dvije vreće zlata da mirno odu ,traže četiri vreće zlata da ostanu u BiH
Reče mirotvorac i skoči na noge u olimpijski bazen na Poljinama.
a ti si mirotvorac iz zelene zemlje mira , kao i otac sto ti je bio...
Alija Izetbegović ne samo da nije napadao druge zemlje, pokušavao pripojiti etnički Bošnjačke teritorije, već nije nikad promovisao ni bilo kakvu nacionalnu mržnju i isključivost.
samo nas ti ne brani, mozda su zakljucali trezor, pa neces moci uci
Hoćetel Sarajlice bar ovaj put na vrijeme napravit sigurnosni pojas bar 20 km oko grada, il ćete se opet uzdat u "medjunarodnu zajednicu"?
Klixu napusio se ......
Sve im je ovo i konakovic rekao
Bake, ti dok ne padnes na koljena Amerikancima i ne trazis oprost, jer nisi bio mudar, neces u vlast. Nek te Iran i Erdogan vrate na vlast. Ja sam Bosnjak, i za mene kao partner postoji samo USA i zavrsena prica
Kasno si se sjetio,to si trebao uradit davno prije ,umjesto što si sa Sarajevskom policijom TUKAO BORCE,PONIZAVAO RADNIKE,RASELJAVAO OMLADINU,trebao si mislit da ce i tvoj imetak doći u pitanje, ako nema onih koje si tukao i ponizavao