Komentari (695)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alija gdje ti je bio kondom..
Alah je protiv kondoma.
@Fafala Napravio bi i on izuzetak da se izbjegne ovakva steta..
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Hahahahaha zao mi je bakire..ovu jesen te nista nece izvuc.. ne treba hudoj raji vise heroj tvog kalibra ;)
@acti pa i bakir je ljevicar.. nedaj da te zabuni to.. a bakir ovu jesen svakako leti..zmjerio se amerikancima zbog podrske erdoganu..
@acti tako da se ovu jesen mozes radovati.. doci ce tvoji "ljevicari" ..i konacno ces dobiti posao u drzavnoj firmi.. joj..ko vas ne zna skupo bi vas platio..svi ste ista govna
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
nek ti jasmina ratuje
Fadil ko da je bio 20 dana na moru, umrčio pravo.
pa kome vise svi prijete koga vise boli hoce li se odvojiti ili ne
Pitam se ima li još uvijek budala koji bi ratovali za ovakve likove i pri tome ginuli za njihove ideje. Kad se prošli rat završio oni sretni koji su preživjeli skontali su koliko su prevareni, jer nije se ratovalo za cjelovitu BiH nego za ljude koji su se enormno obogatili na krvi i tijelima običnog naroda i Bih izdijelili u entitete. I bi im malo, to su danas najbogatiji ljudi na Balkanu i malo im opet, te hoće još krvavog bogatstva, pod raznim izgovorima, da danas ginu djeca bivših boraca.
ko će priznati Sjeverni Kipar?
ISBIL pokret (Izetbegovic Sabija Bakir Izetbegovic Lopovluk) Trebamo ih prijaviti kao ISBIL terorsticka sekta, mozda ih SAD il RUSi skinu al ne sa vlasti nego glave.
Čeka se da se dogovore Erdogan i Putin, a da se i Obama složi. Evropi su ionako zadali njihove probleme, a i da ih nemaju, ne bi znali šta da rade. Uglavnom, ne zavisi ništa od nas.
Izgleda da je u ovoj epizodi Bakir pobjedio 600glasova , a Dodik 400. hhaahhaha
Bakir Al Podvali Izetbegovic Ibn Trezor
Baka,....raja u Saraj'vu su imali vazda vode kad su "ćetnici" drzali pipu! Imal' ikakve spoznaje dje i kome valjas gradsku vodu? Kataru ili Jemenu Da krenemo od toga,...yebo referendum, baaaa Sto ukrade raji pojilo
Narode. izlazite na referendume koji vam inače mnogo dobra donose, za inat onim drugim, neka je njima loše pa makar meni bilo gore.
Vi koji kazete nemojte glasat za SDA dzaba vam je glasali ili ne glasali za njih opet vam se isto pise.
Jebali vi mamu svoju samo potpaljujete novi rat,vi kao i obicno cete se osigurati a narod ko jebe.
bice rata opet
blize je nego sto mislimo
@Adel Delic nema saMsi,:):) ..i vjeruj meni,..ja sam 1989-te znao da ce rat izbiti za koju godinu,..raja mi se smijala,...ne smiju se vise. Nema rata u bejHa,..nego 'arbajt',..da strani okupator unovci vase sluganstvo. Ko ce okupatoru placati kamate ako ratujete,..to bi ga kostalo sto ste ratovali,..ratovali ste....sad robujte liberalnom kapitalizmu
Bakire popusi ga dodiku a psle uzmi u u ruku pa ga malo sisaj peljaj proucimu euzubile bismile i nabaci extra sure
pa dobro dječak pokupi stvari i u njemačku👋