Komentari (223)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve si u pravu ali gdje si ti u toj prici zadnjih 20 godina. Unazadio si stranku jarane. Odlazi odatle sto prije!
@schele01 Nas sistem, legendo, u startu nema nikakve veze sa demokratijom jer uskra uje jedno od osnovnih nacela "da biras i budes biran". Apsurd je to sto je uradio u svakom slucaju, al' nemojte da se pravimo ludi i ponasamo kao da je prije nametanja zakona bilo bolje jer - NIJE!
A zasto nisi reagovao kad je taj ambasador to izjavio, i zasto to tada nije javno rekao, nego je fotelja bila vaznija od svega?! Smece.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ništa ti nisi bolji od Schmidta. GDJE SI BIO 30 GODINA SAD SI HEROJ TEK JEL?
Bakir ni u kom slucaju ne moze biti gori od Smita jer nije nametnuo apartheid kao sto je ovaj.
Zasto Zlatka Lagumdzija nije procesuiran za afere, a guraju ga opet u politiku da ubire javni novac. Zasto nije Grabovica pricesuiran za privatne firme ovdje i po hrvatskoj ( Hrvatski mediji pisali o njemz),tj.odakle mu lova, mozda sve na konto direktorske pozicije od prije u Elektroprivredi. Zaista cu se vratiti u sda ( a pogledaj moju kritiku sda) samo da vidim sta ce biti s Zlatkom i Grabovicom.Hrvatski mediji su pisali o Grabovici. Sdp mora osuditi Grabovicu i njegove igrace.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Pokazi sekinu diplomu Jahicu.please
Hajd bar nisu kumovi i nemaju familijarne veze sa predsjednicima stranuh drzava kojima dijele tudju zemlju u amanet.
nisam glasao za SDA od kraja rata. Tek sad vidim koliko sam grijesio. Imas glas sviju u mojoj porodici na sljedecim izborima. SDPu sto sam glasao za vas, glasao.
Ja naroda prokletog e pa bagra smo nevidjena, sve sto nam se desava i zasluzujemo to je suha istina bilo nam krivo il nam bilo pravo.
Svaka mu zlata vrijedi, a vi polupismeni gmizavci i podrumasi doci cete na red, ali u stvari vama i treba sve ovo. Kada niste soposobni neka vas Covic i Duduk vode. Ja da sam na Bakirovom mjestu davno bi vam bilo mahanje iz Turske. Zbogom zohari.
Babo ti je potpisao što niko ne bi na uštrb Bošnjaka i Bosne a Schmidt se ponaša demokršćanski? Dayton se nikad ne bi desio da je Alija razmišljao ko Albin Kurti.
Živa istina.. Nije trebalo potpisati pa neka ginemo još. Uostalom tek tada smo krenuli naprijed
Mozdai jesu rod. Ko ce ga vise znati!
Majke ti mile, ovaj nas zavađa sa zapadom, on bi najradije da postanemo diktatura gdje bi SDA krala i krojila kapu kako hoće. E nećeš… srećom je i zapad uvidio ko je 30 godina kočio ovu državu, mi smo evropa i moramo ući u EU i NATO a ne da nam uzor bude Iran.
Kakvi su do sada bili visoki predstavnici. Do sada nije bilo pritužbi na njihov rad. Zašto je ovaj Smidht gori od ostalih? Toliko nam je bilo dobro u zadnjih 20 god.
Više si se hvalio Eroganovim prisustvom, nego što si imao njegovu podršku, da si je zaista imao, pa dobio bi i ti zeru vlasti!!!
Toliko si unazadio bosnjake sa svojim ahbabima da su onih 100 000 radnih mjesta objerucke prihvatili upravo kod tog demokrscanina shmita u njemackoj.Evo sad se ostvaruje i ono drugo obecanje od milion i po zaposlenih al u njemackoj.bOkire nemoj nas vise branit Allahati.
Kakav rođak, u BiH samo novac stvara političkog rođaka 💰💰💰💰
Potpisa ti u Mostaru legitimne!
Hajde ti napravi opet miting podrške erdoganu u zetri pa poslije kmeči o kršćanskoj evropi
Tako je bake, ne moze.. jos samo da nas ti nisi krao sa covicem, dobro bi bilo ..