Komentari (517)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bakir po uzoru na Incka, plaho je zabrinut.
jesu ucestvovali u paradi-nisu mozda defilovali ali su bili postrojeni kad su drzani govori i izvodjena himna
@SmetaNjimaRSaNEdanRS - vidjet ćemo kako će proći Ivanić. Milokrad ga je prljepo pustio niz vodu - zakonima BiH!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bakire, ti i ta druga dvojica clanova predsjednistva zovite Dodika i predajte mu duznost. Neka on bude predsjednik BiH jer je pokazao kako se vlada i kolika muda ima. Covjek ne benda ni vas, ni medjunarodnu zajednici a pogotovu ambasadu SAD i visokog predsjednika . Da si pravi predstavnik Bošnjaka sad bi lupio šakom od stol i rekao im gdje je svakom od njih mjesto. Od nas si napravio ne manjinu nego jednu malu zajednicu ili udruzenje Bosnjaka.
METAK MEDJU OCI AKB
Kreni od Sebe, Ivanića, Pendešove i - Jusić potvrdio: Potpisao sam odluku o angažmanu Počasne jedinice OSBiH u Banjoj Luci. Vas četvero treba častiti sa po jednom kravatom!
B. Izetbegoviću, sve što ćeš pokušati đab - đaba tije. Ti svoje ispušio , sada se drži po strani dosta si štete Bošnjacima napravio. Ako ti naredba o korišćenju OS BiH, a izdao je Ivanić, prođe mimo tebe i tvojih obaveštajaca i kabineta neopaženo, najbolje vam je svi sami sebi stavite konopac oko vrata! Za nedaj bože, morali bi smo prvo vas da pokupimo! Veći ste nam neprijatelj nego svi ostali.
jaser arafat :)
Ne treba samo nasjedati na ove trollove i bot-ove, s jedne, druge i trece strane...Ni like, ni dislike!! Napravili profile samo da bi sirili mrznju i bljuvotine, kojih se normalan svijet stidi...Sve ce ovo doci na svoje, ovakve price su neodrzive...Smrt nacionalizmu !!! Sloboda narodu!!! Okretanje ekonomskom prosperitetu !!! Mrs 3 p.m. huskacke !!!
Da si prije svega rekao smrt pljačkašima iz redova vladajućih stranaka, pa sve ostalo. Ovako...!
hahaha Joj jeste vi ljubomorni na Srbe
1399, jes ti bila rodna ova godina u tvom nadimku!
Kirbas ko engleska nana kraljica..
Pa ti baki se sastajes sa dudukom po barkama, ista ste vi g
Zadnji dan zimskog prelaznog roka Dodik potpisao za Den Hag. Izvor BN Music
Trozim precjenice da odes na sluzbeni put u PM i da se slobodno ne vracos. Dnevnice mozes naplotiti sa nose grboce
nemoj ti bakire tražiti nikakve istrage,pošto je dodik najavio forrmiranje nekih veteranskih jedinica,bolje ti je i to na vrijeme oformi rezerevni sastav patriotske lige i zelenih beretki i stavi ih pod komandu OS BIH,nemojte puno pametovati,kada je očito šta nam sprema dodik
Pozdravljam svog punca Bakira i porucujem mu da na krstenje svoje unuke ponese naj zlatni ejscajg zajedno sa ONOM vrfecom. PS pjevace Mile.
Sta ti trazis smetljaru bolje da te babo izdrko samo gledas svoju guzicu nadam se da ce uskoro i da ti razvale pljahatoru
E moj Bakire procerda ti Bosnu i Bosnjake koju ti je babo podario u amanet. Jel te imalo stid imas li imalo pameti u toj svojoj glavurdi za ista pametno i dobro za ovu napacenu BiH.
E moj Bakire procerda ti Bosnu i Bosnjake koju ti je babo podario u amanet. Jel te imalo stid imas li imalo pameti u toj svojoj glavurdi za ista pametno i dobro za ovu napacenu BiH