Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
halo bolan. gdje su ceste, gdje su poslovi, gdje je javni prevoz, vodovod, cist zrak? mani se nacionalnih pitanja
Bakir isto kao i Vucic maze oci svojim ovcama, pardon glasacima.
Reci to isto fasistima u genocidnom entitetu tzv.rs koju predvodi genocidna bratija.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mi smo taoci tebe i tvoje famelije, glupana koje Tito nije školovao, i koji misle da je Allah naredio glasanje za SDA stranku itd., itd.
Odkuda ti pravo da gradjane BiH koji su za gradjansku opciju svojatas? Vodis cisto nacional-kriminalnu SDA partiju i nemas nikakva prava govoriti i svojatati ciljeve gradjanskih partija (ogromna vecina clanstva tih partija su pripadnici bosnjackog naroda) jer ti te Bosnjake ne mozes ni u kom slucaju predstavljati.Najveca laz je to da SDA predstavlja bosnjacki narod.Prava istina je da je to partija bosnjackih kriminalaca.
ufatili se negiranja genocida ALOOO ŠTA JEST, PIT, GDJE SE LIJEČIT ćuno riđava
Ispast ce da je sve bilo savrseno u BIH prije nego je RS pocela blokadu, prije par sedmica :D
"BiH je država koju čine dva entiteta, tri naroda...." Jel mi može bilo ko objasniti zasto svaki put frka kad Dodik ovo kaze?
Mislim da smo dosadili i Bogu i ljudima sa tom pričom više
Tvoj babo je najodgovorniji za rat, a samim tim i za sve žrtve koje su se desile. Treba biti pošten i bar jednom u životu reći istinu.
Ako ćemo o odgovornosti, Akademija Srpskih Nauka osvaja prvo mjesto.
Otišao u Peštu! A tamo su uvijek bili najbolji kupleraji
smisao postojanja SDA je da mogu uprijeti prst u nekog drugog i traziti krivca u svakome a ponajmanje biti samokriticni. definitivno nema goreg profila ljudi
Joj vise vi i "negiranje genocida". U Srebrenici je bio nevidjen zlocin, ali zapadni smradovi su smislili kako da se nikada ne pomirimo. Lepo su dodali jos par hiljada zrtava iz proboja kolone i forsiraju da je to genocid i dosli smo u situaciju neprestanog sukoba "jeste genocid, nije genocid". Tako je zapad pokorio sva africka plemena, na istu foru.
ako misliš i dalje biti lider Bošnjaka moraš se mijenjati. ne zanima obični narod nažalost ni izglasan zakon o zabrani negiranja genocida. običan narod zanima veće penzije, plaće, otvaranje novih radnih mjesta, bolje zdravstvo, bolje školstvo, običan narod zanima pravna država gdje su svi jednaki, običan narod zanima društvo bez korupcije... običan narod je sit nacionalne retorike.
Jado i dalje udara u isto bure, pa eto izglasano je sve dokle vise udarat supljaka, ne zanima to vise nikog... daj sta sto ne znaju ljudi.
mi smo taoci mafije mita korupcije stranackog zaposljavanja kupovina diploma i milion drugih stvari jedna pozitivna stvar nema
Lijepo sročeno, samo što je on i Dodo k'o dva brata.
A istim tim dao domove naroda i kljuceve drzave. Dao im sva najvaznija ministarstva da obori vladu ks i zadrzi zenu na poziciji.